其實仲有咩mmorpg係未死仲多人玩

347 回覆
122 Like 17 Dislike
Ff14 就快7.0
以前只玩到 80級,再上有咩好玩
Remake完咪又係係黑橘
Lost ark
畫風極靚 副本有挑戰性 微課+揀岩職業都可以做半個大佬
缺點係要玩俄服/國際服 俄服有少少少少少ping 台服已經冇哂消息
搵啲有活人嘅台灣dc群一齊排副本 傾熟左就每個星期一齊清副本(賺game嘅交易幣) 多小號嘅話要清幾日
我以前玩俄服 每個月幾十蚊買vpn 不過都值得買

利申退左坑2年 唔知依家隻game發展成點
香港人集中係幾個sever
想回潮 宜家玩咩服多?
上年有玩過一排mapleroyals, 氣氛麻麻
唔係我英文問題 我係外國讀書
係冇咩中文人既問題
廣東話真係親切好多 玩都開心啲
港澳台都係 唉
Times change and so must we
頂你
以前玩大陸game 試過前後課左接近一百萬玩
係爽係好玩嘅 但係通常呢啲game競爭性好重
一定強迫pvp 無課微課仔好快打走晒
個金字塔底越嚟越高 人越嚟越少
玩左年幾 成個ser得番幾百人
打交冇咩人 副本都組唔起 成件事好撚sad 之後就冇再認真玩呢啲課金game
有沒私服一齊玩
玩下競技類仲好啦
永劫無間係大陸整得最好既驚
而家點樣可以跟得返個進度 好似玩到超越300幾就停左 見到而家好似好多裝要整咁
劍三台服囉,
大把台妹玩
講英文好有型呀
魔力
有生之年系列
好想玩返舊瑪奇 懷念non cd年代
以前回過一次
戰鬥法師嗰期好好玩

又升得快,好容易打到細個打唔贏嘅Boss

而加聽講勁撚多職,眼花撩亂
Rotmg
歐美仲有人玩
出發吧麥芬
在活動頁面(右下角),領取極限燃燒活動物品快速升級,3000以下是常駐
3000以上期時,4月18改版有機會出
基本上3000之前可以只需要穿活動送的黑龍裝(可3黑)
https://landing.mangot5.com/template/la/event/2024_UltraBurning2.0/index.html
依個好玩,可惜冇多人既私服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞