其實仲有咩mmorpg係未死仲多人玩

347 回覆
122 Like 17 Dislike
咁你真係可以試吓Albion
係難玩㗎啦 你有錢課全身神裝
都只會成為人哋口中嘅肥豬肉
全身神裝8.4 食書食到爆專精無撚用
暫時最誇張嘅外掛都係地圖掛
你跟團出有掛都無咩大影響
俾人負評都要講 Albion
完全係講溝通 合作 信任
好記得有次俾班人追
用火法火牆(第一次觸碰會往反方向逃竄)
一個人犧牲 救咗其他人條命
雖然死咗乜都無晒 不過個體驗好爽
Wow
前年棄左GAME 天外ONLINE 台服
依加改左版諗緊玩唔玩番台服
wow啦
台服入千燈啦
唔知千燈仲有冇爬龍舟
FF14 超越左好耐啦
Wow
千燈係公會?

最多香港人既養老公會
d人好nice
應該大部份都咁上下年紀
查過好似冇職業係用鐮刀或者武士刀
以前淨係玩過機甲師,依家仲勁唔勁?
有錢梗係課金請保鏢/殺手
見過有人請保鏢 再俾保鏢殺
華人大部份都起日服
睇你點睇
你鐘意日系
FF14 咪嬴左佢
唔會啦…..職業配合係要係高難副本先會出現
以前有玩old school runescape
啱啱試下玩runescape 3
有冇人一齊玩
Active player同男女比超越咗好耐
冇light player好難維持落去
識啲嘢喎
最舊個ser好多人玩
我同幾個friend玩緊最新嘅server 由零開始
有興趣入group玩下 懷舊下都好

唔玩PvP 既話的起心肝轉美服好過,美服體驗好好多
同埋隻驚之前drop咁勁,但10版好玩口碑好d人都係會翻黎玩證明間公司垃唔垃圾都唔緊要,出好驚就自然會翻黎玩
你可以將外掛計埋落隻game既本質度都好神奇
紙娃娃內容豐富,打副本/主線 第一隻玩到恰眼瞓嘅game
如果ff14都唔叫內容豐富,咁應該冇邊隻game可以叫自己內容豐富不過你有冇興趣又係另一回事

ff14初期戰鬥的確悶,但中期係手忙腳亂(玩熟左隻職就唔會)。初期你每下攻擊既間隔係2秒幾(gcd),後期有部份職會大幅縮短呢個gcd,然後gcd期間你又要處理機制,又要插1-2個唔共享gcd既能力技入去。

每個職業個輸出手法都唔一樣,唔係換個皮就算。玩坦一樣要諗點樣最大化輸出,玩補就要諗點樣keep住輸出又補到血,dps近戰要諗點樣偷gcd,法系要諗點樣郁最少去避招。

利申:我已經分唔清自己係叫人唔好玩,定推緊坑有咩問題都係留返上面推坑班人答
呢隻真係好多回憶,冇諗過仲有人識
WOW 美服應該OK既
我都未玩過, 呢排返左工出糧準備入坑玩
又有得比錢直接80LV, 打住D舊任務睇劇情
機甲師似家唔得,但你中意既話都可以試玩
因為超越等級是所有角色共用,你可以試下玩下不同職業
如果完全無想法既話可以睇下韓服最新版本既職業推介
因為似家改版都會有職業平衡
但要注意台服慢韓服半年
https://www.bilibili.com/video/BV1ym411r7Hm/?spm_id_from=333.999.0.0&vd_source=2abcf2b2a166dea01f2d54c174b8fc6b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞