其實仲有咩mmorpg係未死仲多人玩

347 回覆
122 Like 17 Dislike
agger
當單機玩好過晒d乜鬼ff16 reff7
係營運嘅角度其實係有中文版,因為有個專為中國而設嘅版本,係中國內獨立營運
唔知喺咪因為咁所以國際版從來都無提過要支援中文

不過國際server 入邊其實可以打中文字,吹水都係搵返中文公會圍爐

真係玩要用嘅英文其實唔多同唔深,同外人玩講得最多就係ty (thank you)、np (no problem)、東南西北上下左右之類,加埋啲遊戲術語已經夠玩。至於遊戲本身會慢慢教人玩,跟住遊戲進度玩唔洗點睇字都學得識的。
d預告片好唔吸引 畫質同打擊感都好似麻麻
純pvp game
屌 佢開放咗試玩 入到去伏到癲
有冇包膠 仲諗住試下
d預告片一味跑跑跳跳 r下人 畫質又卡下卡下 都唔知做緊乜
肝到仆街
我仲記得個陣時連登個公會垃圾到喊 自此之後玩驚都唔入連登字頭公會
佢真係卡下卡下咁 好多空氣牆 總之成個感覺極惡劣
係咪已經唔會再有AION呢類咁嘅mmorpg
講到2046都未有
講真ff14 開頭係幾好玩
後尾又係高難日日屌老母嘈交
不過我都去左玩rpg 同聽人彈歌仲有釣魚 遊樂場好多野玩既
睇下自己心態係點樣
九陰真經? 台服好似仲有人
wvw (休閒)去d鬼佬公會玩開心好多,
華人公會經常都屌人(對手/自己人)
Adamantite
GW2會唔會過到數據去GW3
儲咗堆外觀
好休閒 無玩一排online翻都無甩進度
RUNESCAPE
但已經少左好多人玩
LOST ARK STEAM
外國天堂2私服 L2dex
早2,3年FF14就真係wow killer
但近年日本仔不思進取反而wow愈做愈好
不過計易入口既話點都係FF14好d
steam版lostark係之前比人ban ip

唔係都會繼續玩
Final Fantasy XIV
你揀啱ser就有
同埋成個community成日做動作打招呼 互相鼓勵 跳舞 真係好撚舒服
瑪奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞