[最後通牒:高層全體落台] 巴塞隆拿球迷討論區 (222)

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
究竟巴塞內戰要打幾耐
究竟巴塞內戰要打幾耐

打到大雄下台
https://tieba.baidu.com/p/5286467470?lp=5028&mo_device=1&is_jingpost=0&pn=0&
雖然殘體 但都睇一睇
講羅素同大雄一直以嚟做嘅野
好似話巴高層傾緊Goretzka
究竟巴塞內戰要打幾耐

打到大雄下台

員工同老細鬥 蝕底嘅多數係員工
大雄班友癲起上嚟乜都有可能

傾到唔要seri到得
問題係傾唔到,又唔要Seri

傾到唔要seri都得
問題係傾唔到,又唔要Seri

咁都好信

咁都好信

有咩唔信

咁都好信

點解唔信

咁都好信

有咩唔信

土方b邀請碼都信啦 呢d點解唔信

咁都好信

有咩唔信

土方b邀請碼都信啦 呢d點解唔信

呢件唔係confirm左去拜啦咩
根本膠層最想追嘅係古 到依加都死唔斷氣咁落bid
偏偏哩個冇可能買到
丹落第一次bid之隔左好耐先再落 明顯對丹係非100%必要

佢地就算到最後一日都只會追哩兩個
A source of the club ensures that the decision to discard Seri is not an economical reason but a technical reason. [rac1]
天空體育:FIFA就尼馬申訴巴塞未支付獎金一事展開調查
講真搞到咁
9月彈劾失敗既可能性接近0
Gerard romero 係twitter 屌曬鬼
講真搞到咁

咪燈啦屌你
講真搞到咁

咪燈啦屌你

再搞大d
講真搞到咁

咪燈啦屌你

再搞大d

生人唔生膽
講真搞到咁
9月彈劾成功既可能性接近0

Agger
講真搞到咁

咪燈啦屌你

再搞大d

生人唔生膽

知唔知大雄班鐵票好穩,至少有2萬票係佢地控制到
23 August |

Discarded: Seri.
Climbing: Coutinho and Di Maria.
Standby: Ousmane Dembélé. [@gerardromero]
BILD:
Oscar Grau (Barcelona CEO) sent mediator Marco Lichtsteiner to Dortmund yesterday to speed up 'Operation Dembélé'.
SPORT
‣ Barça and BVB have agreed on €130 million for OD7
‣ Dortmund will accept €90 million + €40 bonuses, if variables are easy to achieve
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞