[最後通牒:高層全體落台] 巴塞隆拿球迷討論區 (222)

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
決定左清邊啲人同清去邊未
當seri黎,咁而家中場就有小白,影帝,細佬,羅白,保,AG同Seri 7個,其實唔算多

唔係太多人俾Samper留啦 好似話入到Seri A豬會走?

前提要有人接貨先得架
黎咁耐霉足咁耐

有人出價喎
想美斯輪換

同你會找數一樣
想美斯輪換

同你會找數一樣

又屈鳩我手足
想美斯輪換

同你會找數一樣

又屈鳩我手足

巴禾b 佢恰我😭
想美斯輪換

同你會找數一樣

又屈鳩我手足

巴禾b 佢恰我😭

唔撚驚熱狗
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri
羅白鳩跑 seri分邊hold波
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri

影可以換保/拉
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri

放俾爆佢鳩爆?🤣
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri

影可以換保/拉

真心咩
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri

影可以換保/拉

真心咩

希望保有用 話哂逼到賤種個c14坐冷板凳
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri

影可以換保/拉

真心咩

希望保有用 話哂逼到賤種個c14坐冷板凳

半季後
牙hin一定開po吹奏我保
Barcelona's board has a good relationship with Nice's board after the friendly game played in 2014. This makes the negotiations easier. [MD]

Barcelona want to negotiate in order for Nice to allow the club to pay the €40M release clause in two instalments. [MD]

Dividing up the payments would enable Barcelona to buy more players this summer. [MD]
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri

講真呢啲表現主場對雞隊係必須
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri

我嫌唔夠好
羅白琴日踢個位幾好
羅白影帝seri

我嫌唔夠好

中柱都三球🤦🏻
VV
The agreement with Seri is 100% completed. Clubs must now negotiate, Nice wants €40m. [@albert_roge]

快清ag then

快走快走
賣人有咩消息

Lionel Messi "seriously considering" leaving Barcelona.
#TransferTalk http://es.pn/2wuVul2
而家好少見美斯笑
而家好少見美斯笑

佢足球生涯唔知開唔開心呢
尼馬 wc
copa america
而家好少見美斯笑

尼馬 wc

如果當年入西班牙國家隊 班反美斯一早收晒皮
而家好少見美斯笑

尼馬 wc

如果當年入西班牙國家隊 班反美斯一早收晒皮

咁咪=背叛祖國

條女好似拉b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞