[最後通牒:高層全體落台] 巴塞隆拿球迷討論區 (222)

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
小白唔續約走我覺得ok
佢今季點都要接受後備嫁啦

最壞情況係其他中場都唔掂,又要死推番佢出黎打足咁多場

所以咪唔可以走 萬一其他唔掂佢都頂到先

咪下年走囉
大家好黎好去
小白唔續約走我覺得ok

咪下年走囉
大家好黎好去

有暗deal,下年小白要去恆大
小白唔續約走我覺得ok

咪下年走囉
大家好黎好去

係到退休啦好嗎
小白唔續約走我覺得ok

咪下年走囉
大家好黎好去

係到退休啦好嗎

我諗小白唔會去打養生波 直接退休
小白唔續約走我覺得ok

咪下年走囉
大家好黎好去

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋
小白唔續約走我覺得ok

咪下年走囉
大家好黎好去

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋

You yau mo apply hall?
Manchester City have denied the rumor by Canal+ France that were prepared to pay the 300M buyout fee for Lionel Messi [md]

MD即刻要幫手澄清,睇嚟高層驚到瀨哂屎
If Munir leaves Barcelona, his options would be: Deportivo, Alaves, Sampdoria, and Crystal Palace who are all interested in him [md]
Tw Laporta (ex-president FCB): "If we want Messi to continue to be happy at Barça we have to get rid of Bartomeu immediately."
小白唔續約走我覺得ok

咪下年走囉
大家好黎好去

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋

咪下年走囉
大家好黎好去

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋

真係唔住
Me番學single trip 90mins

咪下年走囉
大家好黎好去

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋

真係唔住

住邊

咪下年走囉
大家好黎好去

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋

真係唔住

我都係啦
冇咩動力揀hall
唔係唔想玩既
但個種feel 我自己唔係幾啱
要揀可能starr 個啲掛?
搵啲fd 多既

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋

真係唔住

我都係啦
冇咩動力揀hall
唔係唔想玩既
個種feel 我自己唔係幾啱
搵啲fd 多既

姐係點?用太多時間?

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋

真係唔住

住邊

Mos
Tw Laporta (ex-president FCB): "If we want Messi to continue to be happy at Barça we have to get rid of Bartomeu immediately."

Loporta please come back
有冇人睇熱車大戰?
有冇人睇熱車大戰?

Btw土方做乜
有冇人睇熱車大戰?

一齊笑熱狗
Btw土方做乜

係到退休啦好嗎

小白自己有投資既
應該唔洗搵咁多錢儲埋

真係唔住

我都係啦
冇咩動力揀hall
唔係唔想玩既
個種feel 我自己唔係幾啱
搵啲fd 多既

姐係點?用太多時間?

我唔太好一班人圍威喂個種feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞