[最後通牒:高層全體落台] 巴塞隆拿球迷討論區 (222)

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
比人HACK 左
hack 咋
Diu scare die me meh
比人HACK 左

Official :

Hi FC Barcelona, it's OurMine (Security Group), please contact us - ourmine .org -> Contact Us, and sorry for the hoax 😂

真係嚇撚死
屌 嚇撚死
做乜撚 真事?
做乜撚 真事?

一訓醒見到fb嚇撚死

真?

屌呀?

屌 你 我呆撚咗
到底一間大球會有幾垃圾先會連tw fb都俾人hack
on99
好彩 幾驚係真
好柒啊 咁都比人hack到
點解唔宣布簽左古同丹
等D人發現係假,之後嬲到震
點解唔宣布簽左古同丹

係囉, 而家呢個好善良, 引人虛驚一場然後開心返
All of Barça's hacked accounts are now tweeting to get a hashtag on trending. Many other major companies have also been hacked by OurMine.
點解唔宣布簽左古同丹

係囉, 而家呢個好善良, 引人虛驚一場然後開心返

呢間野好似係做sercurity hacking
周不時hack啲大網既account 引人注意佢地能力
再比錢幫襯佢地做security

知唔知醜
Seri係咪真係掂 一對強隊有d現形

睇半場精華佢派左球膠

無乜態
啲比波求9其咁

You之前咩名?

Cd rom
唔係你地成日搵既悲觀sir
出面啲人話拎2.2億去請IT狗
All of Barça's hacked accounts are now tweeting to get a hashtag on trending. Many other major companies have also been hacked by OurMine.

其他公司都中招
嚇到醒左
開始del緊但轉頭又出番
狼來了
下次就黎真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞