[最後通牒:高層全體落台] 巴塞隆拿球迷討論區 (222)

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
Reminder | Barça have until August 26th to sign Dembélé. Borussia Dortmund placed this deadline on Barça.

On Aug 26
Before 26th Aug
In coming days
Next few hours

好想要佢

其實呢個陣都算後生 前中後都至少有一兩個below25
除左前面之外 中後人腳其實唔差
近十幾廿年第一次擔心鋒線多過中後場
屁馬

聽講年資愈大既球員踎得愈低
你睇沙維同佩老大
如果DiuTiger Semedo Roberto都上到力 係咪可以瘋狂爆尻人

強隊唔知,再觀察
中下游一定無問題先
其實蘿白比起15年潰敗比包包已經進步左好多
重温緊昨天的比賽

個次應該都算係佢人生谷底
個陣疤POST好多人叫佢躝
係冇諗過開季打右閘之後成個人自信晒打起左
利申:有份

對包包第一個要屌一定係達屎先
如果DiuTiger Semedo Roberto都上到力 係咪可以瘋狂爆尻人

強隊唔知,再觀察
中下游一定無問題先

唔覺,都要要睇下中下游迫搶程度
琴日嗰場冇咩説服力

老虎paco不和

強隊唔知,再觀察
中下游一定無問題先

羅白我唔擔心 semedo還好 係驚屌老虎打強隊唔敢爆

老虎paco不和

老虎世界仔 埋美斯堆
老虎而家係咪連笑都唔敢?
尋日2:0都係一臉嚴肅咁擊掌

老虎paco不和

老虎世界仔 埋美斯堆

但係個gap真係明顯到有啲尷尬

但真係不和咩
美斯好肯教dso 同屌
至緊要依家呢班細既打中下游有貨交,上季好多分都失喺中下游身上
美斯好肯教dso 同屌

佢近年都好肯幫人成長架啦 可能受細哨影響 當年咁幫佢
美斯好肯教dso 同屌

佢近年都好肯幫人成長架啦 可能受細哨影響 當年咁幫佢

唔教踢撚死佢
佢出道以黎另外果2個前鋒都唔失禮
而家真係罷脫小花之名靠呢鋪
老虎而家係咪連笑都唔敢?
尋日2:0都係一臉嚴肅咁擊掌

因為佢真係想走
Btw semedo 跑得咁撚快 ,腳法又好
買佢唔買bellerin真係今季唯一冇做錯嘅嘢

好似話係華維迪堅持唔要比要佢
但點解係保呢彈又堅持唔到

因為華dee根本就想要保依類球員

題外話其實Williams都唔錯
唔知華dee有無諗過

我覺得可以試下喎
有速度、波底幾好、有身型仲可以玩燒味
15 copa final頂入達仔
抽爆過達仔幾次

買唔到丹比利可以考慮下佢
又平

仲獨食過老虎
尋晚睇美斯自己玩Crossbar Challenge
中柱帽子戲法 點解可以咁運滯

你估易架 仲難過唔入

尋日你真係好勁
雖然只係鬥華金呢啲老坑

SEMEDO 琴日真喺好FIT
ROBERTO 又喺,有幾下強行推進型撚到

BTW 美斯真喺無咩運,球球自己夾硬推再射都要中柱

佢超必黎 上年打狗90分鐘仲出到先型

佢條氣真係好撚長
正選都可以90分鐘爆佢
大家點睇AV打右翼?
佢淨進攻好似ok
屌老婦

q仔有冇興趣繼迷煙黨之後係迷屌黨再拍住上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞