[最後通牒:高層全體落台] 巴塞隆拿球迷討論區 (222)

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
According to @GerardRomero:

🔚 Coutinho
🔜 Dembélé, Seri and Di María

依條友好準。
我覺得自己今場表現幾好

我覺得不行

阿嶽真的很嚴格

糖糖幫我記住

🔚 Coutinho

依條友好準。

Dembele同seri好啦
迪馬條垃圾咪呀

同埋我估簽兩個遮
邊會簽三個

🔚 Coutinho

依條友好準。

迪馬條垃圾咪呀

同埋我估簽兩個遮
邊會簽三個

迪馬份人工唔少野
Nélson Semedo: "Yes, I am very happy for my debut in La Liga at the Camp Nou, but I am much happier for the victory of the team."
"I have found myself well. My colleagues have helped me adapt and I noticed it on the field."
"We had been concentrating for this game. What happened in Barcelona is a tragedy. We are close to all those affected."
(when asked about Messi to Manchester City rumours): "I want to continue playing with Leo here."
仲同PSG買人係咪戇鳩
Sergi: "I'll stay at Barça, I'm happy and I want to be important here. In preseason I wasn't starting, but now I am"

羅白

全部sergi都stay啦

🔚 Coutinho

依條友好準。

迪馬條垃圾咪呀

同埋我估簽兩個遮
邊會簽三個

迪馬有反巴塞條款
驚乜
今季印件恩尼斯達啦
今場美斯d點數又加返去射門度
禁區邊不停起腳 而且有威脅
連罰球 幾球都準
上季尾d 罰球直情不堪入目

🔚 Coutinho

依條友好準。

迪馬條垃圾咪呀

同埋我估簽兩個遮
邊會簽三個

迪馬有反巴塞條款
驚乜

都唔知係咪有嘅
同埋我驚psg肯強行畀錢送佢走

🔚 Coutinho

依條友好準。

迪馬條垃圾咪呀

同埋我估簽兩個遮
邊會簽三個

迪馬有反巴塞條款
驚乜

都唔知係咪有嘅

而家真係咩新聞咩資料都信唔過

🔚 Coutinho

依條友好準。

迪馬條垃圾咪呀

同埋我估簽兩個遮
邊會簽三個

迪馬有反巴塞條款
驚乜

都唔知係咪有嘅

條友都唔想嚟啦咁憎巴塞

🔚 Coutinho

依條友好準。

迪馬條垃圾咪呀

同埋我估簽兩個遮
邊會簽三個

迪馬有反巴塞條款
驚乜

都唔知係咪有嘅

咪係
一路講緊seri有release clause 而家人地個主席彈出黎話有條款但冇法律效力都有嘅
連罰球 幾球都準

但如果場場都要咁打一定攰死,依家佢喺中間位好易比人夾攻,琴日好彩Dtiger同Roberto都生性同勤力
連罰球 幾球都準

但如果場場都要咁打一定攰死,依家佢喺中間位好易比人夾攻,琴日好彩Dtiger同Roberto都生性同勤力

所以丹比利好緊要
同埋蘇九真係要盡快有返合理水平
如果唔係冬季連正前位都要諗
認真講句
搵羅白同拉仔打中場係救呢隊波既關鍵
死唔斷氣式走上走落
幫成隊波帶番生氣
認真講句
死唔斷氣式走上走落
幫成隊波帶番生氣

對弱隊ok
只怕對強隊都係會斷纜
始終兩個擺脫能力都唔算top
認真講句
死唔斷氣式走上走落
幫成隊波帶番生氣

對弱隊ok
只怕對強隊都係會斷纜

反而我睇重細佬 睇下好翻之前上唔上到力同傷患問題 如果冇再大傷又打翻起 佢先係頂小白個個 佢後上同擺脫真係比其他中場高一班
認真講句
死唔斷氣式走上走落
幫成隊波帶番生氣

拉仔同死唔斷氣好似冇咩關係
施美度!新艾維斯?

100%1對1封阻
100%攔截成功
93%傳球成功率
2次解圍
1次機會創造
全場跑動速度最高達32.8km/h

又勤力又穩陣,終於搵到真正右閘喇!

by hin

semedo呢一季molamola
認真講句
死唔斷氣式走上走落
幫成隊波帶番生氣

對弱隊ok
只怕對強隊都係會斷纜

反而我睇重細佬 睇下好翻之前上唔上到力同傷患問題 如果冇再大傷又打翻起 佢先係頂小白個個 佢後上同擺脫真係比其他中場高一班

最緊要細佬肯後上
施美度!新艾維斯?

100%1對1封阻
100%攔截成功
93%傳球成功率
2次解圍
1次機會創造
全場跑動速度最高達32.8km/h

又勤力又穩陣,終於搵到真正右閘喇!

by hin

semedo呢一季molamola

不過真係好好j
皇家馬德里中堅 沙冶奧拉莫斯 Sergio Ramos 在對 拉科魯尼亞 時領取了他在西甲生涯第18張紅牌,追平了前 西維爾 捍將 柏奧艾法路 Pabol Alfaro。

又黑我皇
訓左冇睇,睇番精華好似都唔見paco既,佢唔係落左場咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞