[最後通牒:高層全體落台] 巴塞隆拿球迷討論區 (222)

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
施美度!新艾維斯?

100%1對1封阻
100%攔截成功
93%傳球成功率
2次解圍
1次機會創造
全場跑動速度最高達32.8km/h

又勤力又穩陣,終於搵到真正右閘喇!

by hin

semedo呢一季molamola

不過真係好好j

先一場波唔好咁快下定論先
施美度!新艾維斯?

100%1對1封阻
100%攔截成功
93%傳球成功率
2次解圍
1次機會創造
全場跑動速度最高達32.8km/h

又勤力又穩陣,終於搵到真正右閘喇!

by hin

semedo呢一季molamola

不過真係好好j

記得個時牙hin係煙剷頂死吾皇之後出左個吹奏po
然後後來既事,相信大家都好清楚
唔覺細佬打得起,大傷後已經冇左前年應有嘅靈性同對抗
大佬當時都可以靠組織同大局觀去掌控球隊,細佬更加依賴身體就更難打起
Neymar crying during the moment of silence for the terrorist attacks in Barcelona #TotsSomBarcelona
然後下面有人貼張咁既野
皇家馬德里中堅 沙冶奧拉莫斯 Sergio Ramos 在對 拉科魯尼亞 時領取了他在西甲生涯第18張紅牌,追平了前 西維爾 捍將 柏奧艾法路 Pabol Alfaro。

又黑我皇

球證中穫了
皇家馬德里中堅 沙冶奧拉莫斯 Sergio Ramos 在對 拉科魯尼亞 時領取了他在西甲生涯第18張紅牌,追平了前 西維爾 捍將 柏奧艾法路 Pabol Alfaro。

又黑我皇

球證大穫了
Neymar crying during the moment of silence for the terrorist attacks in Barcelona #TotsSomBarcelona
然後下面有人貼張咁既野

又黑我皇

球證大穫了

踢多兩場el classico就應該可以有20張紅牌
咁就可以成為西甲第一

又黑我皇

球證大穫了

踢多兩場el classico就應該可以有20張紅牌
咁就可以成為西甲第一

d賤種會話好型好霸氣好有男人味
訓左冇睇,睇番精華好似都唔見paco既,佢唔係落左場咩

睇全場都唔知佢有出
訓左冇睇,睇番精華好似都唔見paco既,佢唔係落左場咩

落去睇波吾duck牙
條廢柴真係
睇左全場,Paco唔知做過啲乜
要個正前鋒走去拉邊,當然冇表現啦

佢打正前刀矛好表現過
買Harry Kane啦,不過佢最愛熱刺,應該唔會走

佢打正前刀矛好表現過

難聽啲講句唔係要佢拉邊所以冇表現,而係佢唯一得著就係拉邊

佢打正前刀矛好表現過

佢打中邊咪又係淨係幫手走下位 放係邊俾d入到波企翻中間咪仲好 當然最好就唔出佢啦
Btw semedo 跑得咁撚快 ,腳法又好
買佢唔買bellerin真係今季唯一冇做錯嘅嘢

好似話係華維迪堅持唔要比要佢
但點解係保呢彈又堅持唔到

我諗佢都真心覺得保連奴帶到新元素畀隊波

因為華dee根本就想要保依類球員

保是咪夠硬淨

保是咪夠硬淨

國家隊唔錯既
但喺支那做咁耐山寨王跟唔跟得返歐洲節奏就難講

佢打正前刀矛好表現過

佢打中邊咪又係淨係幫手走下位 放係邊俾d入到波企翻中間咪仲好 當然最好就唔出佢啦

佢打邊咪進攻終結者囉 走位都算 一拎波就甩硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞