召喚痴線西 (253)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
似想搵個partner幫到佢生意
見珍珍執到寶咁
自己年紀又唔細身邊啲女又唔係咁易溝
都照食 速戰速決
pkj一生就係俾朋友俾老公利用 babygirlo以為搵到bestie點知人哋當你係生意夥伴 仲可以兇返你轉頭唔滿意拆夥囉
我嗰陣時睇條片唔明條佬係咁踩你暗示緊你冇腦,咁核突佢都要照擺上YouTube,究竟係咩玩法?

我仲記得條片PKJ全程個表情好尷尬,又唔可以串佢,咁辛苦結婚都唔知為咗啲乜
佢利用babygirlo 先啫,咪又係貪人屋企有錢
佢自己勁少付出,真係做生意嗰part 都係另一個人做晒
得閑只係出下相,仲獅子開大口話要分多啲business equity
所有野由生產到service 到business model 同睇住盤數都係babygirlo 屋企搞晒,而且已經借完pkj 個名去開依個brand, 梗係寧願折夥都唔肯分多啲equity 比佢
幾時開始話要拆?想知多啲
係邊條片 想睇返
好多期之前嘅痴線西有in more details 咁講
(唔記得邊期請Google)
嗰陣都有話個個見佢個business partner 做到殘晒同有抱怨pkj 冇幫手

應該冇
早幾日佢講con段片個留言
求婚求左咁耐 要結應該都要結啦 會唔會男方家長睇唔起佢家庭背景啊 傾唔埋條數 所以仲係扮幸福 比假象 比佢所謂既觀眾fans睇?
留名睇離緍
搞到自己咁辛苦為乜 佢個樣一啲都唔幸福
似係做show比出面班女睇多啲
佢緊係會生
用小朋友綁住個男人
就算離緍比錢 供書教學都cap唔少錢
Nicole有冇返工/正職
屋企人做咩職業 似有米
係有錢 傳統中產cbc返香港ischool再讀scad
仲未del

仲會comment
食冰個啲?
家境好又有錢 洗乜搞到咁
一吸毒好難介
但佢求婚好似未夠一年?
如果係又唔算耐
身邊朋友都係籌備1-2年
呢種男人其實都要red flag 啦
小小事都講大道理 老豆教仔咁款
淨係南瓜個段對話已經頂唔順
日日點頂

人地係幸福既!
你地講咩啊
Mon得咁緊要
以佢地性格一定post著邊套婚紗 邊到擺酒
點會日日去旅行 食喝玩樂啊
我朋友岩岩結完婚個氣場唔係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞