召喚痴線西 (253)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
佢個咀好似歪咗咁 發生咩事
好耐無睇過南瓜珍 你哋睇我又唔執輸
真呀 搞咩宜家個咀對眼都咁造作
成個笑住插人一刀嗰啲死八婆咁
仲有佢啲手指好撚煩
梳 錯手
好肉酸
多數都係pr 搞試食去邀請foodie/kol
佢早排話心情唔好係咪羊叔有人溝
原來係佢呀
佢整到個波勁大勁唔自然
同好耐之前見到佢當時嘅男朋友係tinder
佢地好似生完兩個先結婚?
中二佢家姐多d
cls 見佢story反擊話自己賣嘅唔係老翻 無logo 有斜咩帶 係different designs
點知㩒入佢間shop ig 見到個袋 笑咗
我建議下次可以拎個袋入hermes舖 拍個ootd
有冇link

會唔會係P到右邊咁樣都照post呀

然後中間地下條線又彎既
係咪當人盲
如果唔係點俾你睇人地隻戒指
佢做咗呢行咁多年,痴線西真係睇住佢大
見證住佢咁多段有見光嘅感情
呢個姣婆珍真係冧仔嘅樣,所有絲打都見識過曬喇
所以真係呃唔到人

唔開聲同字幕嘅話,就咁睇佢啲表情係完全唔會估到佢原來係分享緊「喜訊」
成條片個語氣、表情同喜訊一啲關係都冇
啲內容又好此地無銀,話條仔求婚有心思,仲要cap曬人哋啲ppt出嚟做證據咁款
好似好驚啲觀眾唔信佢講緊嘅嘢咁
佢提起個老公嗰時都係一啲感情都冇,真係好難叫人相信佢真係好幸福
agger 我mute咗+用倍速睇
勁似啱啱離完婚講返個心路歷程+數臭前夫咁
逼住自己笑又笑唔出 一啲幸福感都冇

但真係好有心機喎 一定唔止一個鐘可以做起
講ct個盤幾靚幾好用個笑容仲真摯過讚老公
話老公好好嗰段就算唔睇個嫌棄表情都聽得出真係句句有骨not to mention個眼神周圍飄,明明平時都會望住cam講野
女人幸唔幸福真係呃唔到人,由笑容到語氣到音調
同天堂鳥一齊嗰陣把聲絕對係嗲啲,但同油膩大叔就勁低音個樣勁嫌棄
錄音嗰度都出色,個笑聲聽落似佢好慌內心os「jm9唔撚係求婚吓話咩事依家」而唔係甜絲絲嗰種
睇完咁多位絲打啲留言因為好奇而第一次去睇佢嘅片
成日會見到痴線西share佢啲相但冇諗過close up睇佢會覺得佢個樣一啲都唔討好
啲咀臉真係好乞人憎 完全令我睇唔落去
仲有真係邊有人啱啱結咗婚會咁樣講嘢
一啲甜蜜感覺都冇
成個怨婦咁 唔講以為佢離埋婚 估唔到佢用呢個方法宣佈
Qna啲人好崇拜佢咁 好誇張
仲記得開頭佢同豪門出story互相指責
有人讚佢讀得書多 因為佢打書面語鬧交鬧得斯文

我覺得佢純粹係有錢女唔憂米 想不停喺ig 攞知名度同優越感
而佢做小生意 比人感覺唔似會係為錢做食水深嘅生意/賣假貨
又可以塑造到娘家有錢 但都靠自己養仔
個deck template係大學公廁template
icon一定係flaticon download
最多都係排下版 但係一定唔係南瓜珍講到咁難囉
最後一個slide最後個note話唔好post social media
姐係南瓜珍一早知會求婚同羊叔講定咗?
其實南瓜都唔係第一次咁高調
今次真係第一次見佢閪面閪成咁
第一句
原來我真係睇咗好耐痴線西
佢老公應該大把女埋身
珍珍好妒忌
冇人話個求婚冇心機
依家係講緊南瓜好此地無銀啫

同埋有心機同真心感動係兩件事
係愛一個人,好簡單都可以好冧
係唔夠愛嘅,做曬大龍鳳都係唔會心動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞