召喚痴線西 (253)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
佢個頭唔痛咩好容易頸椎出事!
係 佢好似驚俾人公審即刻連threads account都連埋
不過唔緊要 我cap低晒
Deleted?
係 佢好似驚俾人公審即刻連threads account都del
不過唔緊要 我cap低晒
佢之後仲post咗幾個story
話回程可以搭船 同埋第日仲有力做gym
呢d foodie食幾餐免費餐 岀下post
就以為自己好有名氣
好心啦 冇人識你啊
仲講到自己cut金卡好大件事咁
自己講岀嚟唔覺得柒
撥咗5次
個樣開始膠
佢仲覆人哋話自己以前喺加拿大行好多山
覺得香港呢個算好小兒科 只係「帶唔夠補給」
話啲人定性佢係打卡心態
得啦屌 知佢做開gym體能各方面都好好啦
佢嘅人設係最撚完美嘅
小財唔出大財唔入
好想激嬲加拿大公主
睇下佢要出幾多個story 反擊
即刻諗起南瓜珍
覺得佢同黃豪門越黎越似樣
好似垃圾婆
佢真係玻璃心到不得了
有個cm咗一句類似 「咁樣r係咪有少少難睇?」

佢就起哂剛屌人話咩隨你點諗,自己付出咗好多,時間+每次入園比錢食嘢+買disney產品乜乜柒柒
之後又出post話淨係想呻下

真係好癲,講到自己係disney大戶咁
再講又冇人叫你拍片/買disney嘢⋯
而且拍片啲時間、買嘢食啲錢全部可以轉化成你出post嘅like數,再為你搵到其他商店嘅sponsor,唔知有咩好呻
而且呻下就唔會tag disney啦
幾萬follower已經要世界圍住佢轉
佢tag咗兩次
開始有何艷娟嗰陣味
何艷娟都係做雞 但係起碼hku law 畢業
仲要而家財務自由埋
雞欣比過咁多人屌仲未上到岸
連呀妹都疑似結唔成婚
之前呢度都係咁鬧pkjenn 仲以為呢個行為唔好添
利申冇養過寵物
本身都痴
依家痴埋oyan度,仲學埋oyan襯衫
好似癲上加癲
oyan襯衫啲品味都係好唔識欣賞
邊度純樸
唔介意你跟風但都了解下Chiikawa先
呢個page以前都有follow,佢讚到旺角有間餐廳性價比好高,同friend真係去咗食,點知間餐廳啲嘢食直程炸唔熟,味道又唔好味,先知道原來佢收咗錢出post。自此之後,已經Unfollow咗呢個page

之前喺韓國撞見過佢同Jenniferfafa,扎住兩個計綁蝴蝶絲帶嗰個係佢,隔籬嗰個係Jennifer ,真係兩個都唔識欣賞,不過尊重佢哋着出街嘅勇氣嘅
披頭散髮 好有白卡feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞