召喚痴線西 (253)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
睇咗條片 佢個咀臉似係羊叔已經有人埋身所以專登俾說話人聽咁
佢咁快手秘密結婚又咁遲先宣布係咪有咗?
定係羊叔肯埋單但就心野想搵其他人玩
睇佢地之前啲合照 羊叔勁似啲鍾意摸身摸世嘅身痕咸濕阿叔
佢係唔係覺得30歲一定要結婚
11月尾羊叔生日,2月頭PKJ生日
結左婚一個月姐係3月頭結左

題外話,佢好似係有擺酒姐係叫D朋友唔可以po story同相
見人地多名牌就覺得人俗
會唔會係你唔抵得呀
佢兩公婆間屋個廳好似好逼喎
留名睇佢開價係咪同啲闊太一樣
佢話牌子鑽石貴普通鑽石成幾倍
但係佢自己都戴緊Chaumet鑽戒
係咪好似上年年頭先開始一齊?
你又岩喎
娘家咁有錢
唔去爸爸間公司返工?
佢唔係講緊c d h豬耳繩賣幾千蚊 同樣價錢已經買到冇牌子嘅真金同石?呢點我同意 fashion accessories完全係為牌子埋單 玩幾季就發霉甩石
唔返工都係靠爸爸公司出糧比佢洗 點解要返daddy公司
完全零說服力
感覺就係搵水魚資助佢買名牌
講到d名牌鑽石食水深又唔抵自己咪係戴chaumet同Cartier
Up 乜spring laugh到me 仆街串到隻偽ABC應一應
喺外國野雞大學exchange 咗一個sem咋 唔係外國畢業呀深水埗蝗蟲
緊係啦 呀Dan 都叫健身教練 有啲樣 身材fit
南瓜珍個件咁樣柒 唔係有錢 佢會睇上眼咩 屌
係到呃自己個老公點點點well planing 笑死人

呃緊自己 拍條片出黎都假過人
佢仲要話自己戀愛腦戀到佢西口西面
拍成條片就係比說話人聽 叫羊叔身邊既女人彈開 自重d
同羊叔就公開講要點點點對佢 佢有無諗過都比返面另一半 洗唔洗咁公開咁講
未見過幸福既人個咀角向下 成條片個咀面衰到 八婆咁到咁 咁勞氣
明明新婚頭一年都笑到含春咁 但一個月已經管家婆
大家都係女人唔會想人嫁得衰 或者唔祝福人
但珍珍今次好似做錯決定咁 唔睇好佢地會耐
佢忍到人 但人地可能兩年就出去玩唔返屋企 有乜可能要個老婆講哂出面身邊d女人乜乜乜
如果個男做得好 錫自己 根本就唔洗擔心 超有安全感

加油啦 兩位
見大家咁講都有2倍速飛住睇
佢除咗講得好bitchy之外仲有佢淨係話佢老公要點點點就咩一世戀愛既感覺,但佢有冇諗過感情係相向,有冇考慮自己都要付出,”聰明既女人”就應該咁做。(因為佢話聰明既男人就識得咁做)。
成條片唔係分享喜悅
一個月已經講經咁暗寸 男人要點點點 識做
仲要借d易講 如果老公有睇呢條片

睇黎自己都呃唔過自己好幸福
先要講出黎說服人地
啲人好似好吹捧佢 因為佢係有錢女
咁佢咪講左想試下靠自己養
闊太都吹到自己件韓國衫同Chanel 質地一樣好
M太賣翻版袋 永遠都唔見佢地用翻自己賣既野
M太好癲 依家賣埋翻版birkin 但係自己用himalaya
見個個都睇有啲八卦就去睇吓,似係想公開約法三章再俾佢老公無意中睇到叫啲女唔好再埋佢老公身,如果唔係別怪佢不客氣嗰種感覺
擺明啦,俾個下馬威人睇,佢唔好蝦。加上借條片話俾佢老公聽,唔好以為佢咩都唔知。
搞到咁肉酸wts the point of getting married so quick ar jen jen
可以有咩唔客氣 又擺人哋上網公審呀 再出返一系列離婚片?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞