召喚痴線西 (253)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
又話自己為興趣拍
但係講到迪士尼用完即棄咁 好肉酸
好肉酸 唔邀請你咪唔邀請
怨婦一名
佢之前講咋
真定假就唔知啦
詳情可去隔離post睇下有冇料爆
轉個撚頭認自己啲post全部收錢出之後即刻del post
隻狗走左唔夠一個月就養新狗
jcnana最新個post被人話行山唔使足功課又出幾個story反駁
del左????而家睇唔到明明好撚串唔係笠水啊
好肉酸 又講到自己以前為興趣而去做呢件事
依家冇邀請佢就打一大篇文去怨
講真如果你真係真心鍾意disney 你就唔係用人哋邀唔邀請你去event而去衡量出唔出片啦
咁你出片講到尾都係為咗可以R雀數搏之後有得免費入園 先順便”拍攝”姐
激到扎扎跳
story原來del晒
大概內容就係反駁話自己都唔知座山叫咩名
純粹係鄰居叫teddy去 所以佢哋又跟住去
個鄰居話座山好簡單 所以佢哋就信咗
點知原來一啲都唔簡單
自己一開波都講咗出post目的係為咗砌靚個profile 等pr搵佢啦
調返轉 佢出迪士尼post可以吸引viewer 幫自己經營ig
講到自己零着數 做義工咁偉大
最後重要情緒勒索 無嘢嘛
佢認完其他post 收錢出之後del咗
再出多咗幾個情索post話自己比hater攻擊
真係痴線 評論咗一句就話攻擊佢
救命仲要整乜d咁撚on9嘅公式
講到咁辛苦咁委屈 真係多謝disney pr冇比免費飛佢
唔使辛苦佢入園”返工”
「兩個人分一小瓶水」
「回程是原路折返差點中暑」
根本就係冇準備下衝上山,明明就話差啲中暑,但story死撐自己未去到要消防員救,又解釋自己體能好好,隔天還去健身

32度普通户外行街嚟講,兩人一枝水都唔夠分啦
差啲中暑唔知佢係咪誇張mode搞gag定點
中暑係環境溫度過高,尤其佢帶唔夠水,就會中暑,唔係體能好就唔會中暑佢仲要黑色衣物
你一旦中暑就要call白車,唔係今次冇事就也文也武話冇問題。行山出事嗰堆佢哋call白車前咪都誤判以為自己好打得啦,呢個咪就係你俾人屌你冇做功課,冇評估亂上山
年中幾多佢呢類人浪費資源,俾人話完又唔抵得喺度好嬲好嬲
難怪佢會覺得自己係幫迪士尼做「義工」
自打嘴巴
平時淨係打幾隻字出post賣廣告已經叫哂春
仲衰撚過識剪片嘅YouTuber
有人話難食即刻連開幾post鬧返人 話淨係得自己比人攻擊
算唔算自爆成班foodie都係收哂錢一齊出
點解嚟咗咁耐仲未學精自己禍從口出講多錯多

最後一日都要影一影
慌死冇人知係花甲王送
帶埋返屋企鑲住佢嘛
打飛機打咗幾日
最肉酸係
人哋唔invite佢 佢就話要賣晒Disney啲嘢

又話真愛
今朝都有

笑死 大佬B想學人講埋政治嘢
金卡會員講到自己白金咁 大把中學妹豬都整金卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞