召喚痴線西 (253)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
佢其實短頭髮可能好睇過一大把長髮
大家女人就算幾唔鍾意都好
咁樣明顯走光偷拍仲要repost出黎都幾仆街
仆街死毒撚
見到人走光 仲要影埋相po上去
屌佢老母
唔練膊同屎忽 成個水筒咁
南瓜要同油膩大叔一齊
唔覺得會有人羨慕
唔怪之得藍jade老母唔鍾意花甲王 少少錢都係人哋老母俾

藍jade表示今個月有錢交租
花甲王表示有錢可以買嘢
大叔都係男人
肥min想搵個男人同佢拖吓手仔,影吓打卡相都冇
有冇咁多人買
Emily新片係屋企刷牙煮早餐戴乜鬼求婚戒指
好造作好恨嫁
吓 戴求婚戒指都唔比
R撚晒頭
我諗佢意思係拍日常vlog
起身又戴住刷牙又戴住好突登啫
諗住睇下佢結婚 南瓜珍新片扮嘢到 頭幾句已經好難聽
咁我literally呢啱啱喺個shower出嚟啦咁所以我而家個樣係完全naked嘅
屌你好pretentious啊 up乜spring啊 啱啱沖完涼就沖完涼 素顏就素顏啦
有冇人覺得佢有暗示tyrese唔好
唔知點解覺得南瓜條片好有骨但又講唔出咩位
好撚核突呢條女真係
有同感 串緊Tyrese
其實咁樣好正常啫
Ps 係知道佢恨嫁既 冇特別好感 但係求婚戒指keep住戴係好正常
有無懶人包
為左睇條八婆南瓜珍講佢點解結婚同羊叔
佢成條片都離唔開,羊叔對佢係好寵愛、
羊叔對佢真心真意比到佢感覺男人唔係佢想像咁差,
羊叔比到南瓜姐 提供情緒價值 羊叔係好有目標遠見
甚至求婚落哂心機咁去做等等⋯⋯
但我睇完既感觀係 「有錢乜撚都得」

南瓜姐仲講到如果羊叔身邊有八婆出現 南瓜姐依然有自己魅力仲有人追求嫁等等隨時唔要都得

南瓜姐成條片臉孔講緊羊叔所有好,零幸福樣,甚至未撚見過結婚後講老公既好係咁樣臉孔!
尖酸刻薄臉孔黎讚揚自己老公
仲語中帶話緊天堂鳥比唔到佢想要既野(錢)
比到情緒價值又點 但比唔到物質
所以,點解仲唔分手?

我淨係睇到咁,如有補充 請講 因為我都係飛住睇 睇佢字幕講緊咩先停
有冇人知佢哋拍咗拖幾耐?
好似啱啱先求咗婚幾個月,跟住就已經結咗婚一個月
哇 咁急嘅
南瓜珍條片話佢好有分寸
唔會同有女朋友嘅男仔太親密
冇記錯嘅話 有一年rikko個細佬返香港
明明人地有女朋友 珍姐都痴身痴勢 係咁發姣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞