召喚痴線西 (253)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
感覺佢係到暗示天堂鳥俾唔到幸福佢,而呢個男人俾到所以佢拿拿臨結咗 之前佢同天堂鳥一齊要人草錢結婚,而家佢結得咁急又唔覺得佢係會搞到好盛大,所以成條片不停show羊叔求婚點點well planed。佢個錄音啲扯蝦聲唔知想點 仲強調咗幾次第一次結婚 心諗得啦知你俾人求過兩次婚
仲有佢講自己婚姻底線係接受唔到第三者,呢part講到好肉緊,係咪羊叔身邊已經有好多女埋身,暗示叫啲女死開(對自己好有信心唔會爭輸)
如果真係對自己有信心就唔會花咁大篇幅去講囉
反而babygirlo 被求婚之後真係冇左影
南瓜珍化個個妝好似唱粵劇京劇個啲
前嗰排喺銅鑼灣撞到佢同之前求婚嗰個男朋友一齊
好難頂佢搞乜依加講野個咀造作左咁多
勁似上左年紀嘅人講是非羊叔加油呀
唔好放返南珍出黎 你得ga
佢買名牌都唔一定要靠老公呀?
絲打講完就飛住睇咗佢條片,都冇睇佢講咩
想講南瓜啲神情同把口講緊嘅內容好大反差
佢係我見過嘅新婚女人入面個樣算係最唔開心,啲表情甚至有少許苦

一個待嫁/新婚女人嘅幸福神情最冇得扼
如果同另一半真係感情好好嗰啲
通常個個都係會好神彩飛揚,幸福小女人咁嘅感覺
提起婚禮仲會不期然笑咪咪
但南瓜係一絲咁嘅表情都冇
最強烈嘅對比就係emily,雖然係煩,但佢被求婚後嗰個發自內心嘅開心幸福係唔使講都feel到
個男人咁撚樣衰都多女?
望望下有啲似鍾培生
南瓜咪又係為錢先痴埋去
第一次見到新婚新娘可以咁既面目去拍片分享自己老公有幾好 明明應該要好sweet但我覺得0
一切都係錢作怪無錢就唔得
有邊啲女唔鐘意錢?有邊啲女唔鐘意上流社會?
所以佢咪講到自己好有market
唔怕失去羊叔
會唔會又係南瓜姐咁樣 秘密結婚
每句都離唔開「錢」有物質既愛
雖然都唔係秘密 同時認證左珠寶生意水很深 攞貨價其實好平
覺得佢真係自己逼自己太緊
佢個種處事方式
口口聲聲係為兩個人好
但其實比緊超巨大壓力男方
大家都係得廿零歲
唔識處理好正常 身邊又冇屋企人
真係要靠佢自己放過自己先得
好多年前睇已經覺得佢唔係好知自己想點
希望佢可以康復搵返自己條路
要睇佢真係搞壇野出黎係點先
一陣好似上面啲闊太賣抹布就
不過佢咁講即係一直都係豪門比錢養仔/娘家幫手養?
真係溫室小花 好羨慕
佢做viu主持咋wo
又唔係做到bob個種金牌主持
收入點會買得起h
又唔覺佢本身家底好
好似係結左婚先開始曬h
係娘家科水佢同兩個仔嘅使費 豪門比嘅贍養費早排上咗court話想改到比一蚊呀嘛
豪門親生兩個仔學費都唔想交 他朝雞欣也相同
佢眼神勁迷,真係好明顯係精神病樣
同yepi 一樣畫咗咁多年都冇進步過
有錢人家出黎賣埋東大門衫同鑽石
吹到想獨力養小朋友
成件事同藍jade一樣
睇佢一年前講分手條片已經詞不達意咁 唔知係語言問題定嗰陣已經病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞