召喚痴線西 (253)

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
性格無變過 趕住要係30歲一定要結
個婚姻就自己慢慢承受
羊叔咁錫佢
堂眉都係
你哋講完佢似錢嘉樂真係返唔到轉頭
豬膽鼻勁樣衰
得個瘦字都做到KOL 唔做依行可以做咩
佢大學讀咩科
大學讀bba
做你老母打手 你睇得明仲覆到我 垃圾
睇唔明啊柒頭 一定要睇得明先可以cm?
你係咪家樂仔個老公 豆號頭呀煌?
個樣同荷里活巨星五隻字相映成趣
笑撚死
我覺得係
仲吠緊 笑死 咁得閒都有
其實一開始真係對佢冇咩認知但自從痴線西開始講錢嘉樂小鳳姐豬鼻同埋最近條眉銀針粉咁
我就返唔到轉頭有mk味已經係最唔mean
條眉相點咁都做到beauty blogger
成本寫真咁架嘛
又網紅又kol 又比人包又唔洗返工去旅行買名牌
可能又係佢叫d 客出信比mm 要del
終於結得成

條眉好似絲打話 兩條銀針粉咁
個比例位於都勁怪
覺得好似呢啲咁 條眉得一點
笑死人 你地班女慢慢估 你話係咪係囉 連登怨婦group
真呀呢到怨婦group黎
你呢啲上等人做咩死入黎姐
柒咗就躝屍趌路啦好心
我想入咪入 你真係為妹豬爭取權益嘅洗撚喺度咩?日日喺度講經 錢又搵唔到又窮 你可以踩人我就唔可以踩低你呀?見識少就喺度吠
唔好話唔係同錢掛鉤啦
你哋咁撚窮好多地方都冇撚去過啊 喺呢一世都去唔到啊 你哋咪日日繼續睇heyman一啲富貴生活囉
笑撚死 好過你隻窮閪日日走入黎吠啦
呢到根本無人歡迎你
你望下自己銀行戶口先喇 死傻閪
睇你個樣咁撚鐘意護住家樂仔
一定都好想make easy money
笑死,我窮就唔會讚同佢嘅消費模式啦
你估你搵到幾錢咩
又搵唔到男人養 又睇吓自己個樣
你隻矮肥7 繼續住死一世公屋啦

幾時無啦啦又覺得我同你一齊窮 叻女 你搵到錢使閪羨慕佢呀 你依家咬鳩我我實咬鳩你唔放
我鐘意狙擊佢就代表我羨慕佢?
你無撚野呀?
咬鳩你咪咬鳩你 邊個叫你隻傻閪次次入到黎吠
個個絲打都爭住負評你
仲要入黎刷存在感
知唔知自己好撚柒
同埋 你連造句都唔撚通順
我搵幾錢唔洗同你交代啦
一定有文化過你
睇你呢啲人一定都係用你塊閪黎搵食
所有人負評我又關你咩事? 有人讚你好開心呀?都話咗你係拎認同感㗎啦

我冇問你搵幾多錢 你自己同自己交代啦
窮當飯食 窮人當有文化

香港就係多得晒你哋啲窮人拉低晒生活水平

回應返你哋就係開頭追擊佢一日唔睇價錢既生活
咪就係反映到你哋窮囉
笑到仆街 到依加都仲唔明點解要狙擊佢
樣樣野都要講個錢字個個係你
不過都唔洗同你解釋啦
你咁撚蠢
IQ過唔過20?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞