體能之巔百人大挑戰 S2 Netflix (3)

746 回覆
5 Like 1 Dislike
雖然支持阿莫帝,但隻game屈體重,無解。
第三round 消防佬一開始想學阿莫帝壓低,但重量差太遠,一野就起左。
搞到贏得唔好睇
成五似亞洲統神
呀...C拜
照你講魏成五玩最尾關應該吊打所有人
邊個係成五
成個節目幾個罪証
1. 迷宮其中on9 係D 神秘禮品
禮品只係重多20kg or 40kg, 仲大一倍既桶
個桶頂住自己個籃,仲要on99 辛苦搬上去
付出時間成本,其實佢可以簡單整個製,禁左三邊都自動加80kg, 至少咁先值得人地去搵

2. 迷宮可以欄路,睇到R 哂頭

3. 礦車最on9 係一野推哂沙包埋站,就可以唔洗搬落地,屌呢個真係最唔公平,仲要有組係唔知可以咁,

4. 拉滾桶果個又係on9, 條帶會攝左入去,個道具根本就有問題

5. 最尾一開個條柱可以上下搖,如果比Carlos 打到尾,佢成100kg 壓落條柱到,一開始個重心已經唔平衡,玩條jer 咩

仆街製作組第二季都可以衰過第一季,其實想講埋個MMA 籠,本第都唔可以郁手,入籠都唔知做乜,逼佢地揀水戰仲好啦anyway希望下季好睇D
最後其實就係要全能型先係最強,玩咩項目都冇劣勢但唔會係最top個個,而crossfit日常訓練就真係最平均咩都練到
阿莫帝勁撚屈,又靚仔
好在佢贏,好睇好多
條矮仔好撚有戰意
條友真心有撚病,場場都笑得勁撚CHARM
冼米華都勁,但贏運氣多
消防佬明顯輸實力
佢一直係贏爆發力、耐力同鬥心
但整體嚟講阿莫帝明顯個能力高啲
crossfit香港邊度有得玩
想睇啲女被男SM多啲
得一開頭果集有得睇
好想消防佬贏
幾好睇,齋鬥力之餘仲要鬥少少智力同技巧
高力量低智嘅好容易收皮

矮仔拳皇就係智力&技巧嘅代表
點解不過呢兩個是但一個贏我都收貨
去到最尾一關先鬥純力量 算係咁啦 你睇thanos依啲根本冇可能入到決賽
果個似邁諾陶多過似thanos
第一季傻仔俾人好早foul 左
今季睇住佢越戰越勇真係好想佢一雪前恥
條消防佬大隻過上一季成2個碼
開賽前表示自己好強大
賽後表示攰到要瞓低唞一唞
佢參賽要準備兩支氧氣筒
阿莫帝183cm 87kg, 馮錫範181cm 76kg,
睇身高真係估唔到兩人差10kg咁多
最後果關係明顯技巧大於力……
消防佬係比支杆逗起再失重心。
全能上係阿莫帝好d,可惜最後果關表現唔到
阿莫帝下莊粗好撚多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞