體能之巔百人大挑戰 S2 Netflix (3)

746 回覆
5 Like 1 Dislike
我自己覺得應該頭2 round 都加返一次復活機制
確保每人都一次參加到一次復活賽好啲
講真大家無仇無怨
成個節目除左1個贏家99個都係輸

反而大家keep 住friend 完左節目
大家仲可以搵大家拍下YouTube 痴下人氣 賺流量

依家我見幾多參賽者搵amotti 拍YouTube
咁健美健力呢
Crossfit 係咪仲唔算運動過乒乓波?
證明第一round搶波根本係智障game
淘汰左有第2名實力既消防佬
邊有可能上季包尾今季第2
搶波根本運氣GAME

擺明唔想鬼佬入決賽
咁佢對腳點操返黎
squat一定要做架喎
yes
好僧第一果個
係又笑唔係又笑
咁少follower
有無佢ig
以為消防佬第三round會死都會㩒低支野
可能真係輸體重
我都諗緊就咁做機有無可能去到咁
同意,round 1 個設計根本foul 走好多勁人
決賽咁樣輸法真係好唔抵, 我寧願決賽係玩扯大欖好過, 起碼係純力量+耐力比試先
屈咗體重,開波幾分鐘就輸真係好sad
你呢啲應該似心理變態
Sor, 我個人比較respect果真係玩運動,佢係真係花十幾廿年時間,要用腦,需要skill嘅運動員。同淨係做gym,操fit個身型果堆完全唔一樣。如果話玩健美,但同時又花大量時間去練其他運動&比賽,咁就唔一樣。雖然應該冇人咁做⋯
成集最好睇係復活戰最後一場,兩個摔角手真係靠摔角去鬥,勁好睇
你落街跑個步都有啦
個人感覺好假好奸
咁當佢係好奸啦好假

咁大佬贏既得一個,我唔奸唔出汗出力點贏

玩就要玩得精
只不過gym唔係專精某一項
好多運動技巧都可以gym練返黎
玩大重量個啲人一開波就會俾人out走晒,因為每樣野都要有一定心肺先玩到,所以唔駛驚
可以做機,衝刺跑,負重跑消防對腳廢得去邊
有冇人覺得演員隊長有鄭伊健feel
一路都係想睇佢同amotti
有冇人覺得演員隊長有鄭伊健feel
一路都係想睇佢同amotti
做機都無野代替到squat話曬都big3
leg press果d第二樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞