體能之巔百人大挑戰 S2 Netflix (3)

746 回覆
5 Like 1 Dislike
其實金東炫係咪覺得大辰啲肌肉係流
大辰啲背肌練到咁
又唔俾佢玩引體 又唔俾佢玩多轉

https://www.instagram.com/reel/Cw1RmMbvRLc/?igsh=dWg0dDRnb3k3aHhy
我都理解唔到
可能淨係識玩卡巴迪
其他咩都唔識
見佢團體game都體現唔到咩野合作性
其實玩依類遊戲
俾人選做隊長勁大壓力慘過食屎
唔係個個做開領袖
自己一個錯嘅決定
會累死其他出盡力想贏嘅隊友
所有壓力係佢身上
佢最後一關成班人一齊睇比賽都無出過聲
比哂D鏡頭欣宜
最嘈嗰個
咁樣判斷係咪on9
程大晨淨係出左一round
鍾訓頭round pull up啲力都去到盡啦
就係個到開始留意佢
勁大隻
所以final round4強計分制會唔會好啲
今季係咁close up落nike鞋
見到金東炫IG有代言
有D期待亞洲賽,多D sponsor會搞得大型D
s3分組,不如想做隊長既企出黎
之後其他人投票會唔會好啲
金東炫成套節目做左好多on9 決定
親手推自己隊出局

大晨 根本爬得仲快過鐘訓
自己玩完一轉 好有信心話可以玩多轉
係比個on9隊長ban 左
不過高中肥仔都幾勁
最後贏到
但都張君來來回回都同佢隻秋左幾次
其實以前kpop都sell陽光男子漢型
潮流改變咗
佢個前設錯左
所以之後D野都錯哂
佢有D保守,佢唔係諗住爭第一,佢只係想唔出局
佢覺得消防員雙人表現唔好,鍾訓表現好過佢
消耗左一樣體力情況下,唔會拎第三
佢覺得咁樣係安全過出三選大辰
佢覺得自己都爬得好過大辰
事實佢埋怨係點解自己唔出場,而唔係點解佢唔叫大辰出場
所以我覺得本來金東炫係想自己出單人
見隔離出消防員先改變主意
如果目的係比賽搵最強嘅話係
為綜藝效果嘅話就淘汰緊張啲
馬後砲咁講 後手優勢大好多 差唔多時間先塞落去
我覺得最後係想做到一對一單挑效果
計分可能有人見到自己唔夠分贏,會做其他野影響結果
搵勁人做隊長 原意係分散實力
等佢哋冇機會同隊
有樣嘢男人天生就有嘅嘢叫做testosterone
係會增加sex appeal

陳冠希都係散發緊同一樣嘢,會令人想同佢交配
車銀優得罪D講係偏乸型陰柔好多
比個心心你🫰🏻🫰🏻🫰🏻
今季d 人冇咁有character
有d 難認
咁講車銀優
同埋佢最後係叫大辰休息下
唔知拍攝流程
可能預完左依個 好快就下一場團隊賽
另外我代入佢 鐘訓引體表現 都令佢安心
我簡單d 睇 大辰 同 鐘訓 玩雙人賽表現
我會揀大辰
好似都無佢份 唔係廿強咋咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞