體能之巔百人大挑戰 S2 Netflix (3)

746 回覆
5 Like 1 Dislike
但演員係蠻牛冇乜腦果隻
但好charm
crossfit d技能都要花好多年去練喎
有olift 有體操 睇過crossfit比賽未?
好襯呀
健美唔係運動啦
健力就係 有客觀指標先
即係魏成五係運動員 值得尊重
Thanos 大辰 黑鬼 只係健美撚 值得討厭
Running man過半成員都係食腦嘅,佢去到識做傻仔搞笑下把位其實好識撈
呢個節目叫體能之巔你想睇運動員較技咪投稿叫搞返個運動員之巔囉不過唔知會唔會有人玩玩下好似個鬼佬隊咁有條友要去比賽走埋場呢
因為恆常向下既力係只有黎自體重
物理問題黎
你肌肉再大力都唔會壓得起搖搖板對面重過你既野
你只會自己離地
佢自己有頭幾揀人嘅優勢但揀咗個勁人怪得邊個
淘汰佢個趙真亨都係上季top5
佢有話淨係得運動員值得尊重咩
純粹健美本質上似選美多過競技運動
如果唔係就唔使成日屌啲裁判黑幕偏幫自己人啦
個樣好天然,同笑容好charm
係,佢最靚仔,quest 0已經覺得最正係佢,仲跑第二。
阿莫帝都ok, 笑容靚,跑第三。
有佢兩個先有吸引力睇落去
佢應該第2round無意中發現向下壓有用
其實消防佬主攻跑步,體重一定輕D,但耐力,速度會好D
所以有辣有唔辣
唔可以體重劣勢時就話唔公平,體重有優勢就話無問題
好似拉繩即使每人都係拉自身體重40%,但明顯體重輕既人有優勢
唔係好明佢邏輯節目係挑戰體能之巔
關職業,出身咩事 有能者居之架啦
消防佬將比賽拖得太長
對方身高體重年齡都比你好
畀太多時間對手去搵方法反勝
其實2個都係咩力啦
岩岩先無限squat完
決賽1vs1 兩個身高體重都唔同
好難有一個體能比賽係絕對公平
唔係讀書打機咁簡單 比你地係制作組都好難諗
Round 1應該阿莫帝有地下塊板頂住 體力消耗可能無消防佬用力攻咁大
欣宜水阻會唔會好大
首先 兩樣野來
第二 話只尊重運動員個位ching唔係我黎架
但兩季佢地都有好成績仲第一埋
支旗係上面分散兩條女係下面都唔知做乜,全部係上面守跟本無人上到去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞