體能之巔百人大挑戰 S2 Netflix (3)

746 回覆
5 Like 1 Dislike
唔係洗米華撒嬌 佢拎到冠軍咩
單車佬訪問講到佢唔自在冠軍
只係希望Netflix剪返點解佢會輸
但最後Netflix都冇剪出黎 要人爆料先知道內幕
阿莫帝同金沚亦都好型
決賽最fit嗰兩個(我眼中)鬥勁好睇
張恩實都叫睇得
內幕咪個滾輪有問題,問晒雙方意見重賽。佢當時同意之後又話不公,咁你玩晒啦。你既然覺得咁唔公平,咁咪即時唔好玩,個節目埋唔到尾仲樣衰。
今季咪有男人聲女同舉重妹
仲有件累街坊既TB
都唔知點解呢到啲人咁憎上季個champ
佢身型係一般,但cross fit佬勝在實力樣樣唔算最top但最平均
想玩爬繩但讓比個毒撚,自己玩跑一樣贏,淨係呢點已經respect佢
份人又無乜點,反而單車佬個人奸奸地
玩翻黑白版嗰隻game揀個隊友都勁多心計
人地拋離佢成條街先話有問題,ok當無有問題,雙方重賽,最後單車佬唔憤氣係咁樣剪片,唔係咁樣輸左個比賽,無人講根本唔知道原來重賽,單車佬只係想對自己公平啲剪曬自己點解會輸(包括重賽過程)
金毛健美女 係咩樣… 唔好意思
洪兄 係咪last 一下 大傷埋
欣宜游水界黎講好似肥左少少
手球妹喺呢個節目正宗花瓶式存在
TB 唔知佢做過乜
明明輸左就淘汰 佢都唔介意讓俾人
跑個邊仲要其餘3個都係以跑為專長
個下開始我有留意同respect佢
仲要最後跑贏埋
之後嘅比賽都好有表現
我個人覺得係單車佬同佢
唔係大家期望嘅冠軍人馬
所以就唔係咁鐘意
成日話黑幕 但明明雙方同意
同埋由始至終都係單車佬自己講
搵唔到個原因Netflix 要做俾洗米華贏
無限squat果時
form靚,紮實,持久力強
終於睇完哂!阿莫帝好正,實至名歸

我覺得我要分配多啲時間試下 CrossFit
咁咪即係ninja game
仲要靚仔
詹瑞文
划艇佬拉住架車行個陣對波
香港搵啲消防員欖球員上去都有得玩下
香港消防 1下引體=pass
咪玩啦
你哋講開單車佬,我諗起香港可以搵李慧詩,佢大髀都好堅
…… 即刻諗到
反而覺得消防員輸得唔抵 佢身高又輸體重又輸 條柱俾對家壓到上頭真係冇得玩 如果真係鬥推未必輸
叫佢下季增磅再玩過?
好似幾靚女
消防佬比我感覺係好含蓄,佢開心嘅話有時都係冇乜太大表情變化
同埋又真係唔見節目入面佢有埋怨,可能我miss咗?
反而啲隊長都實係將責任攬上身話自己做錯決定累到隊友之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞