體能之巔百人大挑戰 S2 Netflix (3)

746 回覆
5 Like 1 Dislike
何詩婄都橫… 但唔會咁大舊…
最後一下扭親個膝…
Yes 絕對認同 佢搵兩條女喺下邊突襲根本冇用
人地兩隊隊四個一齊黎 你出去只會送頭 死守特警衛仲好
其實你講果啲「花十幾年時間,需要skill」嘅,你所謂嘅gym撚都同樣需要,而備賽亦需要用腦
健美/健力本身咪已經需要「花大量時間去練&比賽」
你試吓唔花十年以上時間而又唔洗skill都操到佢哋咁又贏埋冠軍 淨係佢哋果份discipline都值得尊重
方刀甲就收皮先啦
万刀甲游泳界
又歌唱界
又演藝界
佢嗰啲肉睇得出係泡
雖然我唔係運動員..... 但我覺得佢D係肉多過肌
原來 大陸已經抄埋套節目
出左 勢不可擋 we never stop

又係請奧運選手 運動員黎玩
屌你 真係抄到足

https://youtu.be/qLWfwWjq9KI?si=8BFcolMv3tiIx3eN
佢hing撚左機了駁唔到
唔係隊長材料
屌你 講得咁好點駁你?
決賽其實唔難玩
只要搶贏到低重心做到torque就算係肥佬都鬥得贏
好考物理知識
上年攀冰佬就係final第一round輸體重,之後幾關都有條件贏
老翻大囯你估流架?
D人淨係睇體型都爭好遠
雷英其有參賽
以佢ifbb pro 玩古典 肌肉量應該勁過thanos

台灣youtube健人蓋伊三劍俠?
唔係講笑 我睇第一二集個陣 已經feel到阿莫帝會攞冠 佢身形呢d唔講啦 頂配 佢散發住一種好enjoy每一刻既感覺同氣場 同 玩所有項目都好開心 好輕鬆咁
如果唔鐘意支那我明白
但如果純講支那運動員運動能力 我覺得勁過韓國
始終支那果種地獄訓練模式真係鬼國先有
十歲未發育已經逼鳩你訓練
其他國家十歲可能仲係享受下生活 當興趣玩下
十三億人,講奇人異仕大陸肯定多幾十倍
好唔好睇,都係睇節目質素剪接,遊戲規則趣味性,變態項目(拉船、深蹲),明星級人選同個人綜藝感(金東炫、秋成勲)
如果大陸做唔到韓國嘅production level, 任你搵盡全國奇珍異獸都未必好睇
想睇金鐘國 雖然佢應該唔會參加
估佢如果出埸都可能全埸拍手
佢唔係比人揀復活一早出左局
第一集佢入場我以為2pm澤演參加咗
第一round 分分鐘就輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞