[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 44 , 宇宙26

589 回覆
6 Like 1 Dislike
BUILD真係出果一陣已經好撚討厭 阻撚住晒

個一part真係黑人問題

Ex-aid劇場版入面係咪得罪咗佢
社長幾時拎返Proto Mighty Action X?reset個陣唔係去返老豆到咩
社長幾時拎返Proto Mighty Action X?reset個陣唔係去返老豆到咩

Alpha版不嬲喺CR

Alpha版不嬲喺CR

今集唔係alpha版黎
係原本既proto黎
應該bug左 編劇唔記得
alpha冇得變lv1 得lv0

Alpha版不嬲喺CR

今集唔係alpha版黎
係原本既proto黎

但係alpha有lv1聲效
下集又有每年傳統既op畫面重現

新十年op大部分都透咗少少最終戰/最終局面, 仲有用返Base Form打Boss/ TV Last 敵人

唔理呢樣

我只係想知build 會唔會中途 整死而家呢個,換人接手

唔換就當無一年rider

做咩事出場一陣就咁大怨氣

做咩?

睇個樣就係build喺社長打緊雜兵嗰陣係到搞亂檔,搞到社長又少條命

我嬲係,亂入算,仲要幫正宗

都算,早期paradox+晴人 性格

真係火都黎

快手戰死換人啦
原來乞人憎build 係exaid劇場版仲衰格....

戰死啦
原來乞人憎build 係exaid劇場版仲衰格....

戰死啦

咪on 9 啦一向呢啲客串集數同之後套 build無關劇本又係高橋寫 咁都可以賴落新拉打度
我覺得bulid今集亂入麻麻地 無海報咁型

把聲 皮套好粗大好似彈弓人

Genm好型

二叔老la, 岡元叔Black 嗰陣都好Fit, 前年RX

依個瘦成咁又覺得點?
我覺得主要問題係條腰太空虛同個頭太圓,同樣設計我覺得w個頭好睇啲

呢個好女人身型 同埋長頸鹿
害怕

好多觀眾唔小心用咗上帝視角去睇件事就會覺得阿標好衰, 其實要求會唔會太高

睇完阿標呢兩場亂入我就估東映捉緊盤好大嘅旗喇
背後個陰謀一定唔係冬季劇場版咁細規模

裝動10之前已經係零食見到

出年好重屎味
好多觀眾唔小心用咗上帝視角去睇件事就會覺得阿標好衰, 其實要求會唔會太高

睇完阿標呢兩場亂入我就估東映捉緊盤好大嘅旗喇
背後個陰謀一定唔係冬季劇場版咁細規模

有可能真係decade2
去其他拉打到攞主角個part

Twitter搵
第2集D設定到尾2果集搬返出黎用真係好撚神

笑到痴左線

笑到痴左線

笑到痴左線

邊個字幕組?

Alpha版不嬲喺CR

今集唔係alpha版黎
係原本既proto黎

alpha版係黑色有continue功能
但今集變lv1係以前用開紫色個餅喎

Alpha版不嬲喺CR

今集唔係alpha版黎
係原本既proto黎

alpha版係黑色有continue功能
但今集變lv1係以前用開紫色個餅喎

我係指玩具有lv1聲效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞