[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 44 , 宇宙26

589 回覆
6 Like 1 Dislike
Ex-Aid 未完已經上神台,BUILD垃圾機會不斷上升

由初頭個個覺得佢sd眼冇拉打feel
到依家扣人心弦嘅劇情
高橋嘅功勞真係唔少得

高橋真係一個好有心機既編劇,一套年番居然由自己一手打造出黎,對上已經係井上先做到,四十幾集集集有高潮位伏筆同解說都兼準,雖然大結局未出街但個完整度重高過FAIZ

faiz個尾完得好差,唔覺得有咁神喎

唔關Faiz神唔神嘅事, 只係Exaid同Faiz一樣, 都係一個劇本家獨力寫晒咁全套咁多集嘅作品先會有比較

faiz 死忠表示faiz個尾真係完得太急
隻王比faiz一腳就踢死左
仲有木場半集洗白

我都好鍾意Faiz 雖然後期完得係on9啲 但論正邪嘅細味 Faiz 都稱得上神啦
不過而家井上都已經
同埋近年賣玩具問題嚴重 廣告位多少限制咗劇情走向 哂咗好多
例如Ex-Aid成日講嘢到喉但未到肺 再加上演員嘅演技影響吓 有時覺得有啲可惜
但的確好完整 一口氣追返哂

近年對怪人描寫得好既真係得drive 同exaid

呢張gif配埋上面張圖真係啱哂

呢張gif配埋上面張圖真係啱哂

我屌
Drive 同 Exaid 女主角都係冇咩波路,但都好正

我屌

究竟係咩魔法黎

香港有無得買?

我屌

究竟係咩魔法黎

加深輪廓

仆街 我下禮拜先去 希望仲有

搞到我都有少少想買
聽日就去大阪,星期日有得即時睇大結局

好細

夾出黎係咁

唔緊要 照食
見就嚟完先追返 而家想買返啲DX GASHAT已經太遲 炒到傻

如果香港真係播就可以追番堆DX
只要唔係閹割版

GAIM 行版DX真係 買扭蛋好過

應該唔會夠膽再出掛 柒到咁

仆街 我下禮拜先去 希望仲有

搞到我都有少少想買
聽日就去大阪,星期日有得即時睇大結局

好細

夾出黎係咁

唔緊要 照食

見就嚟完先追返 而家想買返啲DX GASHAT已經太遲 炒到傻

只要唔係閹割版

今次鎧武可能重有好多蟹貨

只要唔係閹割版

反斗城大把 仲夠死條垃圾腰帶賣成百幾二百蚊

只要唔係閹割版

反斗城大把 仲夠死條垃圾腰帶賣成百幾二百蚊

去肥趣執三手飯都冇咁貴

gay

gay

gay

預咗架啦
係日本d玩具店玩阿標個變身器
我覺得好似玩緊刨冰機咁
拎住個把手係咁攪
https://www.youtube.com/watch?v=vD-zmfttaDM
第一次睇,飛彩扮永夢個語氣扮得好似
https://www.youtube.com/watch?v=vD-zmfttaDM

poppy扮大我好正

poppy扮大我好正

永夢同parado果然係你就係我我就係你
係日本d玩具店玩阿標個變身器
我覺得好似玩緊刨冰機咁
拎住個把手係咁攪

人多嗰陣去試玩好需要恥力
德國遊戲展

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞