[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 44 , 宇宙26

589 回覆
6 Like 1 Dislike
Ex-Aid 未完已經上神台,BUILD垃圾機會不斷上升

由初頭個個覺得佢sd眼冇拉打feel
到依家扣人心弦嘅劇情
高橋嘅功勞真係唔少得

高橋真係痴撚線,可以做到集集主線,包括連動宣傳電影時間,橙神時都做唔到

仲有堆外傳都連埋本篇

高橋應該準備左呢個exaid劇本好耐 睇住依家埋尾一定好有成功感好欣慰

多謝佢呢年唔係餵大家食屎
https://twitter.com/lespros_tetsuya/status/899088212265652224
社長

又入戲 poppy又係下面覆佢

社長:poppy,如果還能讓你看到更多的神之才能就好了,還能讓你笑著說著“真厲害啊”就好了,雖然想一直看到你的笑容,但是最後的笑容太溫柔了,現在滿腦子都是你的笑容。一直以來對我擔心,謝謝你一直愛我,媽媽。

poppy:黎斗,不要哭出來啊,把你一個人留下來對不起,我也是滿腦子都是黎鬥的笑容,不對,還有其他表情
https://twitter.com/lespros_tetsuya/status/899088212265652224
社長

社長:poppy,如果還能讓你看到更多的神之才能就好了,還能讓你笑著說著“真厲害啊”就好了,雖然想一直看到你的笑容,但是最後的笑容太溫柔了,現在滿腦子都是你的笑容。一直以來對我擔心,謝謝你一直愛我,媽媽。

poppy:黎斗,不要哭出來啊,把你一個人留下來對不起,我也是滿腦子都是黎鬥的笑容,不對,還有其他表情

樓上
好多謝社長比到咁多歡樂我地

SAVE

btw 套戰隊好撚柒悶
仲有一個星期就完咗精彩嘅一年

到依家扣人心弦嘅劇情
高橋嘅功勞真係唔少得

高橋真係痴撚線,可以做到集集主線,包括連動宣傳電影時間,橙神時都做唔到

仲有堆外傳都連埋本篇

高橋應該準備左呢個exaid劇本好耐 睇住依家埋尾一定好有成功感好欣慰

當初因為造型搞到好多人屌
點知劇情好到仆街
仲有一個星期就完咗精彩嘅一年

我要求reset 唔好幫我save
下集又有每年傳統既op畫面重現

新十年op大部分都透咗少少最終戰/最終局面, 仲有用返Base Form打Boss/ TV Last 敵人

唔理呢樣

我只係想知build 會唔會中途 整死而家呢個,換人接手

唔換就當無一年rider

做咩事出場一陣就咁大怨氣

做咩?

睇個樣就係build喺社長打緊雜兵嗰陣係到搞亂檔,搞到社長又少條命

新十年op大部分都透咗少少最終戰/最終局面, 仲有用返Base Form打Boss/ TV Last 敵人

唔理呢樣

做咩?

睇個樣就係build喺社長打緊雜兵嗰陣係到搞亂檔,搞到社長又少條命

到依家扣人心弦嘅劇情
高橋嘅功勞真係唔少得

仲有堆外傳都連埋本篇

當初因為造型搞到好多人屌
點知劇情好到仆街

最緊要果陣唔係已經講過 exaid係最唔似拉打嘅拉打
造型已經有突破 加上劇本完整度甚高 班人都唔知屌乜
社長

其他表情
真係由第一集 睇到去尾

咁快完 唔捨得

係時候由第一集開始再睇
未播晒我已經開始重睇返之前d集數
集集都好精彩
BUILD真係出果一陣已經好撚討厭 阻撚住晒

唔理呢樣

做咩?

社長舊年咪一樣人地打緊雜兵嗰陣係到搞亂檔

而且社長打會滅左佢
但啲雜兵本身就係人
Build擋9佢都好正常
BUILD真係出果一陣已經好撚討厭 阻撚住晒

個一part真係黑人問題
PPPP
lm
我覺得bulid今集亂入麻麻地 無海報咁型

把聲 皮套好粗大好似彈弓人

Genm好型

二叔老la, 岡元叔Black 嗰陣都好Fit, 前年RX

依個瘦成咁又覺得點?
我覺得主要問題係條腰太空虛同個頭太圓,同樣設計我覺得w個頭好睇啲
上年年尾就exaid比人認錯係genm

今年就genm比人認錯係exaid
準備好出年食屎未?

ARE YOU READYYY? YAY!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞