[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 44 , 宇宙26

589 回覆
6 Like 1 Dislike

仆街 我下禮拜先去 希望仲有

搞到我都有少少想買
聽日就去大阪,星期日有得即時睇大結局

搞到我都有少少想買

好細

搞到我都有少少想買

好細

夾出黎係咁

搞到我都有少少想買

我第一本都買左 其實得幾頁係佢

不過佢真係太正了 唔買唔得
睇左TE

parado俾人打成狗咁
睇左TE

parado俾人打成狗咁

Poppy有無戲份
樓上面

有Poppy本書叫咩名
樓上面

有Poppy本書叫咩名

週刊ヤングジャンプ
見就嚟完先追返 而家想買返啲DX GASHAT已經太遲 炒到傻
見就嚟完先追返 而家想買返啲DX GASHAT已經太遲 炒到傻

如果香港真係播就可以追番堆DX
只要唔係閹割版

搞到我都有少少想買

好細

夾出黎係咁

雖然冇波 但佢真係好正 嗰時睇DRIVE已經覺得內田理央好掂吓 但佢仲正

只要唔係閹割版

GAIM 行版DX真係 買扭蛋好過

只要唔係閹割版

btw 上咗bandai premium 訂咗完結紀念版gashat

只要唔係閹割版

btw 上咗bandai premium 訂咗完結紀念版gashat

鎧武果個都唔係DX
係太監版黎
火箭頭當年仲屎戲
集集睇到毛管棟

佢依家d戲都係好屎

所以永夢唔算差
但都叫唔上好,同劇其餘果啲太好啦

其他新人進步都好快
不過高大靚仔真係大哂 火箭頭咁嘅演技都紅到係咁拍戲拍電影

火箭頭個個髮型個時覺得佢好柒
一整番個正常髮型哇屌咁靚仔既喂

只要唔係閹割版

巴打你一係上fb收,一係等港,不過港唔一定同日版一樣

另外可以去前幾頁果個tg谷,啲巴打會分享情報,不時有巴打會平放卡帶
火箭頭當年仲屎戲
集集睇到毛管棟

佢依家d戲都係好屎

所以永夢唔算差

其他新人進步都好快

M有啲角度似佐藤健 會唔會都發到圍?
EX-AID真係個個都唔太好戲 POPPY算唔算係最好?

只要唔係閹割版

巴打你一係上fb收,一係等港,不過港唔一定同日版一樣

另外可以去前幾頁果個tg谷,啲巴打會分享情報,不時有巴打會平放卡帶

好 唔該哂你先
火箭頭當年仲屎戲
集集睇到毛管棟

佢依家d戲都係好屎

所以永夢唔算差

其他新人進步都好快

M有啲角度似佐藤健 會唔會都發到圍?
EX-AID真係個個都唔太好戲 POPPY算唔算係最好?

良太郎係實力偶像並重,抵佢紅
永夢兩樣都唔突出
唔係幾睇好佢
Ex-Aid 未完已經上神台,BUILD垃圾機會不斷上升

由初頭個個覺得佢sd眼冇拉打feel
到依家扣人心弦嘅劇情
高橋嘅功勞真係唔少得

高橋真係一個好有心機既編劇,一套年番居然由自己一手打造出黎,對上已經係井上先做到,四十幾集集集有高潮位伏筆同解說都兼準,雖然大結局未出街但個完整度重高過FAIZ

faiz個尾完得好差,唔覺得有咁神喎

唔關Faiz神唔神嘅事, 只係Exaid同Faiz一樣, 都係一個劇本家獨力寫晒咁全套咁多集嘅作品先會有比較

faiz 死忠表示faiz個尾真係完得太急
隻王比faiz一腳就踢死左
仲有木場半集洗白

我都好鍾意Faiz 雖然後期完得係on9啲 但論正邪嘅細味 Faiz 都稱得上神啦
不過而家井上都已經
同埋近年賣玩具問題嚴重 廣告位多少限制咗劇情走向 哂咗好多
例如Ex-Aid成日講嘢到喉但未到肺 再加上演員嘅演技影響吓 有時覺得有啲可惜
但的確好完整 一口氣追返哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞