[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 44 , 宇宙26

589 回覆
6 Like 1 Dislike
Poppy出鏡越黎越多好感動
沖繩出身嘅女星真係個個都咁正

仲有邊個

仲有邊個

結衣

仲有邊個

結衣

比嘉 仲間由紀惠

仲有邊個

結衣

結衣
仲有同係code blue裡面嘅比嘉愛未

仲有邊個

結衣

比嘉 仲間由紀惠

數漏左仲間

仲有邊個

結衣

比嘉 仲間由紀惠

數漏左仲間

仲有滿島光 國仲涼子都係冇記錯
其實社長依家係咪已經無敵 一開始pause 一打輸即刻reset 之後無限輪回咁仲有parado會唔會跳咗入cronus個bug driver 入面之後又復活
正 Build唔洗買咁多玩具
因為唔係粒野發聲

我儲果d都係唔洗靠腰帶就有聲
Ex-aid好撚好睇
宜家先追到35集 希望趕得切live結局
因為唔係粒野發聲

搖有膠聲
因為唔係粒野發聲

搖有膠聲

咁Fourze 普通Switch 都有聲
Ex-aid好撚好睇
宜家先追到35集 希望趕得切live結局

實得既
其實社長依家係咪已經無敵 一開始pause 一打輸即刻reset 之後無限輪回咁仲有parado會唔會跳咗入cronus個bug driver 入面之後又復活

reset功能已經冇用
BUILD個世界日本已經分裂左十年 都係唔好FF世界觀住

reset功能已經冇用

Save功能唔係得hyper Muteki先有咩 依家都變唔到hyper Muteki
para喺第30幾集比ex-aid lv99重編程式射完,唔計得左para講乜,明明被射完應該廢左,但點解佢又冇事?
para喺第30幾集比ex-aid lv99重編程式射完,唔得左para講乜,明明被射完應該廢左,但點解佢又冇事?

para喺第30幾集比ex-aid lv99重編程式射完,唔得左para講乜,明明被射完應該廢左,但點解佢又冇事?

點解唔睇返個集呢
裝動10個兩個獎杯係咩黎

點解唔睇返個集呢

啱啱睇返
para話俾lv99射完之後,m嘅人類遺傳因子組合埋去para身上。
但ex-aid lv99招重編程式,理論上唔係應該將para重改變返純bugster咩?定係我理解錯左ex-aid lv99個重編程式

點解唔睇返個集呢

啱啱睇返
para話俾lv99射完之後,m嘅人類遺傳因子組合埋去para身上。
但ex-aid lv99招重編程式,理論上唔係應該將para重改變返純bugster咩?定係我理解錯左ex-aid lv99個重編程式

永夢當時既目的係令佢地兩者分開成兩個個體
但當時parado係以m既身份同永夢共享身體緊而且更令永夢"一分為二"變成xx
所以係xxr同xxl身上都會有人類因子
當parado被分離既時候就順便食埋呢啲因子

點解唔睇返個集呢

啱啱睇返

Reprogramming 基本上係將基因任改

點解唔睇返個集呢

啱啱睇返

永夢當時既目的係令佢地兩者分開成兩個個體
但當時parado係以m既身份同永夢共享身體緊而且更令永夢"一分為二"變成xx
所以係xxr同xxl身上都會有人類因子
當parado被分離既時候就順便食埋呢啲因子

原來係咁,解釋para同永夢關係個幾集真係睇到我1999

點解唔睇返個集呢

啱啱睇返

Reprogramming 基本上係將基因任改

所以其實係一招方便劇情發展嘅招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞