[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 44 , 宇宙26

589 回覆
6 Like 1 Dislike
聽日直播既話幾點同埋有無直播link

香港時間 7點
呢度http://mov3.co/tvasahi/
或者FB search TokuTube 有直播

chok巴放新post
睇到36
點解次次最後期超勁既拉打一定有金色
永遠都離唔開呢個配色設定

Gaim

有d無睇過,但好多套最尾都有金色版
https://www.youtube.com/watch?v=vD-zmfttaDM
第一次睇,飛彩扮永夢個語氣扮得好似

poppy扮大我好正

永夢同parado果然係你就係我我就係你

睇wiki,tbb 9月重播decade

咁on9
聽日我自錄生肉既話有冇人會睇

香港時間 7點
呢度http://mov3.co/tvasahi/
或者FB search TokuTube 有直播

chok巴放新post

OK

放上drive 線上睇係咪最高720p?

放上drive 線上睇係咪最高720p?

你條片有1080咪有1080

成班Jojofans

成班Jojofans

成班Jojofans

cronus:The world and bite the dust
睇到36

Gaim

得blade, kiva 同 exaid姐
睇到36

Gaim

計埋劇場版仲有w,wizard,kuuga
睇到36

Gaim

金infinity同decade版kuuga計唔計
睇到36

Gaim

龍騎奧丁算唔算
kabuto劇場版好似都有金色?
睇到36

Gaim

龍騎奧丁算唔算
kabuto劇場版好似都有金色?

kabuto劇場係中期出既
淨係上兩套主役final都冇金色啦
無限 銀
豆奶特濃 紅
大將軍 銀
Infinity 銀、MOVIE大戰變金
Cosmic 藍
恐龍 紫
Xtreme 劇場版變金

反而新平成final form用多左冷色系
越嚟越唔想咁快睇到ending

exaid係日本真係好紅.最強英雄第8係ex aid, 最華麗女英雄第15係poppy
無限 銀
豆奶特濃 紅
大將軍 銀
Cosmic 藍
恐龍 紫

佢係冇睇晒就9up
無限 銀
豆奶特濃 紅
大將軍 銀
Cosmic 藍
恐龍 紫

Putotyra 用紫色好突出

其實就算金色唔係主色 同基本form比
好多拉打final form好多都係多左金色 綑邊又好點都好

exaid係日本真係好紅.最強英雄第8係ex aid, 最華麗女英雄第15係poppy

華麗1-10係咩
Btw呢個係咩節目黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞