【FuckingDisgrace】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCIX

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

所以最大問題本來就係球證
場波典型fifa script 嘔心到唔想睇

用埋手守 點夠佢玩

冇黑哨雖然都有依堆問題,但係至少有三分啦

我當拿卡錫迪果球真係恰西
淨係比比鳥上半場禁區比人掃跌同埋對面手球已經走甩兩個十二碼

大佬黑哨都唔係咁撚樣啦,不如中圈開完波直接判對面贏啦屌你老母

兩個十二碼咁少咩

出面精華都係clip兩個 moment

淨計手球都唔只兩次

總之三分已失啦
希望今場比人咁樣比人逼害完之後下場比返D火咪再上半場妹下妹下
真係睇到火都黎

妺下妹下係下半場啫,上半場其實打得幾好

呢球比到藍斯已經唔同哂
射空門炒都只係屌藍斯而唔係屌黑碧
藍斯走既位的確係世界級

呢球比到藍斯已經唔同哂
藍斯走既位的確係世界級

咁作為前鋒見半單刀想自己去都好合理啫

呢球基佬由前面撈個波去後面撈得好靚

基佬一出黎頭幾腳已經做到威脅出黎,根本對大巴果時冇得唔用基佬

呢球比到藍斯已經唔同哂
藍斯走既位的確係世界級

黑b呢吓都冇信心,有信心嘅前鋒一接就要射啦,明知兩個逼緊都仲推一吓

呢球比到藍斯已經唔同哂
藍斯走既位的確係世界級

黑b呢吓都冇信心,有信心嘅前鋒一接就要射啦,明知兩個逼緊都仲推一吓

同埋你實力唔夠就唔好獨食啦,仲要係豬緊粒

所以最大問題本來就係球證
場波典型fifa script 嘔心到唔想睇

用埋手守 點夠佢玩

冇黑哨雖然都有依堆問題,但係至少有三分啦

我當拿卡錫迪果球真係恰西
淨係比比鳥上半場禁區比人掃跌同埋對面手球已經走甩兩個十二碼

大佬黑哨都唔係咁撚樣啦,不如中圈開完波直接判對面贏啦屌你老母

兩個十二碼咁少咩

出面精華都係clip兩個 moment

淨計手球都唔只兩次

總之三分已失啦
希望今場比人咁樣比人逼害完之後下場比返D火咪再上半場妹下妹下
真係睇到火都黎

妺下妹下係下半場啫,上半場其實打得幾好

上半場打得頭半個鐘囉,之後30我都諗緊幾時會失
點知下半場一開波就失
第一次換我見都有想反撲既勢,但係一換托柒入黎之後就可以完場
換走拿卡錫迪換入佢真係唔知咩玩法

呢球比到藍斯已經唔同哂
藍斯走既位的確係世界級

呢球甩哂腳 仲想佢傳比我藍

呢球比到藍斯已經唔同哂
藍斯走既位的確係世界級

甩左腳唯有焗住彈埋去

不過黑b做到啲啱嘅決定就好撚勁,不過係咁嘅獌就唔會賣比你啦

呢球比到藍斯已經唔同哂
藍斯走既位的確係世界級

咁作為前鋒見半單刀想自己去都好合理啫

其他前鋒合理既 但w23真係好廢 十足球有9球都係射比龍
仲講緊波
下個po叫老野仆街死得唔得?
老野叫x朗學普巴踢b2b好過啦

呢球比到藍斯已經唔同哂
藍斯走既位的確係世界級

甩左腳唯有焗住彈埋去

不過黑b做到啲啱嘅決定就好撚勁,不過係咁嘅獌就唔會賣比你啦

傳完比人解圍
又會比呢到班人屌 單刀橫傳
下個po叫老野仆街死得唔得?

係都馬連拿同旁證兩條撚樣先啦
曼城7,000萬鎊斟阿歷斯山齊士

曼城繼續向阿仙奴開價,希望購得阿歷斯山齊士,根據鏡報報道,曼城開出7,000萬鎊。

阿仙奴今夏已多番拒絕出售山齊士,並情願下季免費放他走,都務求要在今季留住這位智利球星。

但哥迪奧拿為求奪得心頭好,不借工本都要以銀彈政策將山齊士帶到曼城。

AC米蘭想借韋舒亞

有傳意甲球隊AC米蘭想借用韋舒亞,但這名英格蘭中場不願開英超。

韋舒亞仍在養傷,他曾外借到保頓及般尼茅夫,下季將會與阿仙奴完約。

米蘭有錢就出4000萬鎊買斷佢啦屌你老母
借完咪即係free比你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞