【FuckingDisgrace】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCIX

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
中場Xhaka同藍斯組合,防守又唔夠硬,組織力又唔夠強,仲繼續用嘅話,今季肯定收皮

反而覺得其實呢場組織到攻勢
不過次次最後一腳落左起黑b同藍斯到
把握唔到無辦法
如果有一下係拿卡射
可能已經入左
再加上下下手球無吹
如果唔係應該贏到

啲攻勢其實都係靠奧燒返後拎波去做,藍斯都係搵位後上
藍斯打得正選中場中,就唔可以單靠後上一瓣。反而比Elneny試下仲好
同埋Xhaka今場踢得好鳩
雲加真係好似季季都衰埋同一樣野,錯用球員加戰術,每次佢都係唔肯改,係要去到好重要關頭先會改一改,唉 有時支持阿仙奴都幾辛苦
中場Xhaka同藍斯組合,防守又唔夠硬,組織力又唔夠強,仲繼續用嘅話,今季肯定收皮

死要出藍斯嘅話
其實佢頂黑b個位可能好啲

中場出返Xhaka Elneny應該順啲
琴日個球失波 藍斯好似企得仲前過兩個前鋒

死要出藍斯嘅話
其實佢頂黑b個位可能好啲

中場出返Xhaka Elneny應該順啲

我覺得藍斯更適合做後備奇兵,專責後上埋門
前排先話xhaka+藍斯係最好中場組合

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

今場露哂底

根本無得揀
6個入面有兩個夠資格攞傷殘津貼
淨返果4個Xhaka Ramsey的確已經係最好

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

其實點解一定要打3中堅

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

其實點解一定要打3中堅

依家個問題唔係三中堅 係中中位 奧燒次次都要返落黎拎波
上場對李城靠最後10分鐘果道氣拎3分 呢場對中下遊值頭輸埋 真係覺得離冠軍好遠 應該話好耐無近過
上場對李城靠最後10分鐘果道氣拎3分 呢場對中下遊值頭輸埋 真係覺得離冠軍好遠 應該話好耐無近過

兩季前亞軍

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

其實點解一定要打3中堅

打3中場支援返攻中位奧燒就唔會咁大問題喇

兩季前亞軍

亞軍同第17名有乜分別

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

其實點解一定要打3中堅

之前踢4231 奧燒 山狗又咪要返落黎
我地藍神打中中

兩季前亞軍

個季得71分咋
仲廢過拖波狗擔大旗

兩季前亞軍

2季踢到3 4月就知唔可能拎到冠軍既亞軍

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

其實點解一定要打3中堅

我地藍神打中中

因為藍斯瘋狂走位姐
牛奶出得就解決問題
爺爺用翼衛打inside forward

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

其實點解一定要打3中堅

我地藍神打中中

因為藍斯瘋狂走位姐
牛奶出得就解決問題

其實奧燒落番黎踢都無問題架
當進攻個陣
奧燒係3421,4個個中場中
藍斯係3421,2個隻攻中
防守個陣調番轉
咁其實都無咩所謂
今日香港係咪打仗?

兩季前亞軍

2季踢到3 4月就知唔可能拎到冠軍既亞軍

拎唔拎返前四都成問題
3-4-2-1個陣就唔洗擔心啦 下星期山狗出番奧燒就識同佢玩啦 搵黑b代山狗個位緊係死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞