【FuckingDisgrace】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCIX

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我禾
前排先話xhaka+藍斯係最好中場組合

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

其實點解一定要打3中堅

依家個問題唔係三中堅 係中中位 奧燒次次都要返落黎拎波

打3中場支援返攻中位奧燒就唔會咁大問題喇

之前踢4231 奧燒 山狗又咪要返落黎
我地藍神打中中

因為藍斯瘋狂走位姐
牛奶出得就解決問題

其實奧燒落番黎踢都無問題架
當進攻個陣
奧燒係3421,4個個中場中
藍斯係3421,2個隻攻中
防守個陣調番轉
咁其實都無咩所謂

香港獨立!
3-4-2-1個陣就唔洗擔心啦 下星期山狗出番奧燒就識同佢玩啦 搵黑b代山狗個位緊係死啦

今場出到山狗嘅話應該贏咗啦,黑B個堆機會山狗點都入到一兩粒
前排先話xhaka+藍斯係最好中場組合

係現有陣容最佳
基本上都唔會有錯

其實點解一定要打3中堅

依家個問題唔係三中堅 係中中位 奧燒次次都要返落黎拎波

打3中場支援返攻中位奧燒就唔會咁大問題喇

之前踢4231 奧燒 山狗又咪要返落黎
我地藍神打中中

因為藍斯瘋狂走位姐
牛奶出得就解決問題

我其實都對牛奶仲有期望
藍斯唔撚玩髮型唔留鬚即刻生返哂

之前同NB宣傳果排係咁玩commercial
sor 唔記得買阿記對家下場買返
其實唔明白點解今場拉9拖後左半格
上場同黑B一齊爆破幾有火花

另外繼續反鳩晒大環境吹奏黑B

黑B其實踢得好生
不過真係唔該練下first touch同finishing
如果唔係好難係正選隊立足
sor 唔記得買阿記對家下場買返

要睇下大環境講緊阿仙奴會贏定輸
通常最後會調番轉
p.s有咩特別日子e.g禾子加盟x週年,爺爺執教第x00場
呢啲就失硬分
身為阿狗有一張免費熱狗飛去唔去睇好? 聽朝對車狗
無睇記招 今次雲加又賴咩牙
無睇記招 今次雲加又賴咩牙

球證問題

緊係睇
轉手轉會

著阿狗波衫去睇

睇我轟柒都好
黑b真係係無talent踢波 但佢又勤力 如果買到個波底好嘅打佢個位 佢真係唔會再有正選
屌鳩雲加
拿卡
山(lemar/draxler) 燒
K31 沙卡 Nzonzi/Seri 張仔
K6 大梅 細梅

雲加賣完人唔該快啲買
買達仔啦
希望雲加以後只買光頭球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞