【FuckingDisgrace】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCIX

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
收一收埋OX , 左WB 擺返 Kolasinac
右 WB 擺返 Bellerin
黑B 就搵大帝教下佢
下場應該出山狗
正正經經買 Nzonzi Vvd 啦

收埋xxxxx啦
用埃及搭藍斯仲好
起碼唔會係後場自爆

Elneny 無長傳
藍斯都唔會長傳
會變咗 laca 嘅作用發揮唔到

琴晚又發揮左d咩作用?
d作用夠唔夠補返佢既失誤?

琴日 Xhaka 踢得柒嘅
d 長傳都有失誤
但上面有巴打都講 Xhaka 係後半場踢得辛苦
Xhaka + Ramsey 呢個組合其實無問題架
但要戰術體系幫囉
預測下場陣容
拿卡
山9 奧燒
Xxxxx 藍
比 kxxxx 夢遺 k6 ox
Spy
場場打逆境波玩條撚咩
一定執咗防守先

守到果下都係0:0
自己攻唔入逆唔逆境波都係一樣
後防真係好垃圾
k6 m4老
m20水貨
M18 LCB 幾好
你唔係諗住拎住 Chambers holding 衝冠呀嘛

沙卡下下中後場自爆
有全盛大簡都守唔到啦

呢個真呀
下下中後場送個波比對手
玩野咩

上場冇啦啦助攻俾左下
一個世界級傳中後防點都封唔到
守唔守到波都好睇防中

Xhaka最大問題係無一線組織型防中果種冷靜 穩定性 好似Kroos咁 雖然有d人會話佢成日傳d穩陣波 但一隊波有個咁既人已經run得順好多 Xhaka其實做得唔差 但無Xabi Kroos比人果種放心既感覺 一時又驚佢拎紅牌 一時又驚會自爆
黑B 就搵大帝教下佢
下場應該出山狗

收埋xxxxx啦
用埃及搭藍斯仲好
起碼唔會係後場自爆

Elneny 無長傳
藍斯都唔會長傳

琴晚又發揮左d咩作用?

d 長傳都有失誤
但要戰術體系幫囉

藍斯可能要翻多啲後xhaka先打得冇咁辛苦
留意到好多時xhaka啲自爆係因為冇人交
後防真係好垃圾
k6 m4老
m20水貨
M18 LCB 幾好

沙卡下下中後場自爆
有全盛大簡都守唔到啦

呢個真呀
下下中後場送個波比對手
玩野咩

上場冇啦啦助攻俾左下
守唔守到波都好睇防中

Xhaka最大問題係無一線組織型防中果種冷靜 穩定性 好似Kroos咁 雖然有d人會話佢成日傳d穩陣波 但一隊波有個咁既人已經run得順好多 Xhaka其實做得唔差 但無Xabi Kroos比人果種放心既感覺 一時又驚佢拎紅牌 一時又驚會自爆

arteta夠冷靜穩定
個陣比人話神丹2世添
後防真係好垃圾
k6 m4老
m20水貨
M18 LCB 幾好

沙卡下下中後場自爆
有全盛大簡都守唔到啦

呢個真呀
下下中後場送個波比對手
玩野咩

上場冇啦啦助攻俾左下
守唔守到波都好睇防中

arteta夠冷靜穩定
個陣比人話神丹2世添

冷靜=啞仔
熱血=自爆
其實真係後備上黎係nelson換韋碧都覺得仲有希望
我禾換拿卡真係搞笑
睇下前一兩季雙曼換 伊恩拿祖/拉舒福特做奇兵都收返唔少分
預測下場陣容
拿卡
山9 奧燒
Xxxxx 藍
Spy

呢個其實係最強陣了 再輸都無計 贏唔到猁踢雙獌熱狗更加死
下場山狗出嚟
laca 就多d空位
到時睇下點啦
不過兩個翼衛一定要擺啱人
個三個中堅就唔好提了
琴晚場波睇見隻張百倫就好笑 80幾分鐘中場猜緊 條友空哂係右邊企左響到
最後一擊都仲係企響果個位 人地解圍彈左個波係佢面前就企係到交個波俾越緊位嘅隊友
預測下場陣容
拿卡
山9 奧燒
Xxxxx 藍
Spy

呢個點叫最強陣呀,9up 都有個譜啦
都幾肯定唔會再簽人
依家太多人積左係度清唔到
倫敦雙雄真係好撚好笑 車就清左成隊波 阿狗就想清都清唔到
早幾年續個幾個英倫五寶真係搞鳩笑 比起熱個幾個差兩三班波
預測下場陣容
拿卡
山9 奧燒
Xxxxx 藍
Spy

邊撚到9up 除左細梅仲有邊個位可以有調動?
琴晚場波睇見隻張百倫就好笑 80幾分鐘中場猜緊 條友空哂係右邊企左響到
最後一擊都仲係企響果個位 人地解圍彈左個波係佢面前就企係到交個波俾越緊位嘅隊友

ox 根本爆完上半場下半場無腳好波咁濟
預測下場陣容
拿卡
山9 奧燒
Xxxxx 藍
Spy

kxxxxx 打番lwb 啦,大梅細梅k6
預測下場陣容
拿卡
山9 奧燒
Xxxxx 藍
Spy

比比鳥滾回疤菜
預測下場陣容
拿卡
山9 奧燒
Xxxxx 藍
Spy

咁就唔叫最強啦
左Bellerin 右 ox 都叫最強陣
山9仲係到先算啦
預測下場陣容
拿卡
山9 奧燒
Xxxxx 藍
Spy

kxxxxx 打番lwb 啦,大梅細梅k6

no la, 痢前線打快
monreal k6 m20啦

呢條友個人能力真係好強
但雲加真係唔識教 試下其他隊真係一早雪鳩左十世
下場出 Kolasinac Bellerin please
鎖死佢隻 Mane 利就廢五成武功
黑B 就搵大帝教下佢
下場應該出山狗

收埋xxxxx啦
用埃及搭藍斯仲好
起碼唔會係後場自爆

Elneny 無長傳
藍斯都唔會長傳

琴晚又發揮左d咩作用?

d 長傳都有失誤
但要戰術體系幫囉

藍斯可能要翻多啲後xhaka先打得冇咁辛苦
留意到好多時xhaka啲自爆係因為冇人交

琴日有球係一拎波即刻比人拍甩
有2-3球唔夠力比醫院波
戰術上問題肯定係有
但xhaka一定要負最大責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞