【FuckingDisgrace】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCIX

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
琴晚場波睇見隻張百倫就好笑 80幾分鐘中場猜緊 條友空哂係右邊企左響到
最後一擊都仲係企響果個位 人地解圍彈左個波係佢面前就企係到交個波俾越緊位嘅隊友

ox 根本爆完上半場下半場無腳好波咁濟

講真唔怪得一百分咖喎 RWB本來已經唔係佢踢開既位 係上季尾至開始踢 而家又要踢埋LWB 當左佢是旦塞個位都岩踢咁
下場出 Kolasinac Bellerin please
鎖死佢隻 Mane 利就廢五成武功

咁就5成 咁易贏上季唔洗比人雙殺啦
琴晚場波睇見隻張百倫就好笑 80幾分鐘中場猜緊 條友空哂係右邊企左響到
最後一擊都仲係企響果個位 人地解圍彈左個波係佢面前就企係到交個波俾越緊位嘅隊友

ox 根本爆完上半場下半場無腳好波咁濟

無腳好波都唔會落後緊 成隊波攻緊果陣企係到掛 到個波唔小心碌左去佢面前都求撚其到是但踢返走

五成都夠贏啦
話442咁ozil打邊? 中間又係防守差

你話重點mark哥斯達就廢五成武功姐
文尼咁易守到咩
我睇過今屆利記三場波
佢哋靠 Mane 突破救全家
鎖咗文尼勝算一定大d

五成都夠贏啦

雲加高普大鬥法

上年打痢都算係比人兩邊圍姦
比人傳遠柱波sm 係封到邊鋒位應該算封到5成
我睇過今屆利記三場波
鎖咗文尼勝算一定大d

高空轟炸利犬防線

收起拿卡
G12 黑B
玩 9981算啦
我睇過今屆利記三場波
鎖咗文尼勝算一定大d

高空轟炸利犬防線

年卡 山9 奧燒點炸

真係轉都係下季燒山一百分走晒之後啦 踢3-4-2-1正常係防守應該會好左 但阿記都搞成咁 你諗下轉左4-4-2比人反擊果陣Ramsey就仲係對面禁區 Xhaka得招熱血剷波 2閘衝晒上去 K6/細梅又上左前標波
我睇過今屆利記三場波
鎖咗文尼勝算一定大d

高空轟炸利犬防線

拿卡 山9 奧燒點炸

五成都夠贏啦

雲加高普大鬥法

mark到對手,mark唔到自己友自爆

五成都夠贏啦

雲加高普大鬥法

mark到對手,mark唔到自己友自爆

我睇過今屆利記三場波
鎖咗文尼勝算一定大d

高空轟炸利犬防線

收起拿卡
G12 黑B
玩 9981算啦

利犬車犬刀系怕高波

黑B空哂都頂唔入 不了

五成都夠贏啦

雲加高普大鬥法

假設到下星期Coutinho都唔肯踢既 猁既進攻核心一定係Salah
嬲到而家
當去到80分鐘仲落後緊0:1,
班友仲係到左傳右傳/企係到睇波
我真係睇唔透係球員問題定老野唔識教波
仲要係已經持續左幾季係咁

真係轉都係下季燒山一百分走晒之後啦 踢3-4-2-1正常係防守應該會好左 但阿記都搞成咁 你諗下轉左4-4-2比人反擊果陣Ramsey就仲係對面禁區 Xhaka得招熱血剷波 2閘衝晒上去 K6/細梅又上左前標波

4後衛根本上就唔岩無防守戰術既阿仙奴......
打5個後衛先可以用人數黎遮醜
水貨躝
嬲到而家

有冇食野牙 希望無手足餓死
嬲到而家

唔洗嬲,等放左人再針對性買人
捲土重來未可知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞