【FuckingDisgrace】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCIX

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
黑b真係係無talent踢波 但佢又勤力 如果買到個波底好嘅打佢個位 佢真係唔會再有正選

獌狗放得而且係唔後生既
都係堆中下游料既人
排陣鳩,換人慢,老野點都唔會改

唔算慢啦,錯啫
有冇手足去遊行牙

冇食飯邊有力遊行
d位錯撚哂 浪費哂拿卡能力
d粗重野俾黑b做咪好 要拿卡做哂
雲加盡快用好拿卡啦 出下法國雙鋒會死

唔算慢啦,錯啫

究竟爺爺換走哥斯拉做乜

其他係契仔 or 收咗錢唔換得
新嚟未交保護費
黑B 居然踢足全場
衰d都要講句
黑b幾時傷
衰d都要講句
黑b幾時傷

勝敗乃兵家常事
衰d都要講句
黑b幾時傷

衰d都要講句
你幾時死
禾仔換出黎完全隱形
雲格︰輸波唔好懶晒奧斯爾

阿仙奴周六作客不敵史篤城,當中中場奧斯爾表現備受抨擊,不過領隊雲格則維護他,認為他不應該是被怪罪的一個。

雲格說︰「奧斯爾已很落力比賽,不應只怪罪在他身上,我們有很多機會入波,我不會只責怪他。」至於拿卡錫迪的入波被誤判詐胡,他說︰「他100%沒有越位,但我們必須接受這些事,我們應該取得入波。」

同時間「教授」表示一切順利的話,王牌阿歷斯山齊士可望在今周康復,於下周末對利物浦的大戰上陣。(Goal.com)

下場作客輸左9成 不過可以賴落山狗到
雲格︰輸波唔好懶晒奧斯爾

阿仙奴周六作客不敵史篤城,當中中場奧斯爾表現備受抨擊,不過領隊雲格則維護他,認為他不應該是被怪罪的一個。

雲格說︰「奧斯爾已很落力比賽,不應只怪罪在他身上,我們有很多機會入波,我不會只責怪他。」至於拿卡錫迪的入波被誤判詐胡,他說︰「他100%沒有越位,但我們必須接受這些事,我們應該取得入波。」

同時間「教授」表示一切順利的話,王牌阿歷斯山齊士可望在今周康復,於下周末對利物浦的大戰上陣。(Goal.com)

迷雲威得一場又要縮番入老母個西到
禾仔換出黎完全隱形

其他人衰極都總有一兩腳柒野比你見到可以屌下
禾就真正完美隱形
今年跌去下半頁了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞