【FuckingDisgrace】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCIX

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今年跌去下半頁了

而家只係打左兩場 我廠已經累積左3分
禾仔換出黎完全隱形

其他人衰極都總有一兩腳柒野比你見到可以屌下
禾就真正完美隱形

少做少錯
雲格︰輸波唔好懶晒奧斯爾

阿仙奴周六作客不敵史篤城,當中中場奧斯爾表現備受抨擊,不過領隊雲格則維護他,認為他不應該是被怪罪的一個。

雲格說︰「奧斯爾已很落力比賽,不應只怪罪在他身上,我們有很多機會入波,我不會只責怪他。」至於拿卡錫迪的入波被誤判詐胡,他說︰「他100%沒有越位,但我們必須接受這些事,我們應該取得入波。」

同時間「教授」表示一切順利的話,王牌阿歷斯山齊士可望在今周康復,於下周末對利物浦的大戰上陣。(Goal.com)

下場作客輸左9成 不過可以賴落山狗到

山狗出番黎
求下你爺爺生生性性唔好再出黑b
等睇文尼一人抽插成條垃圾中後場

阿仙奴周六作客不敵史篤城,當中中場奧斯爾表現備受抨擊,不過領隊雲格則維護他,認為他不應該是被怪罪的一個。

雲格說︰「奧斯爾已很落力比賽,不應只怪罪在他身上,我們有很多機會入波,我不會只責怪他。」至於拿卡錫迪的入波被誤判詐胡,他說︰「他100%沒有越位,但我們必須接受這些事,我們應該取得入波。」

同時間「教授」表示一切順利的話,王牌阿歷斯山齊士可望在今周康復,於下周末對利物浦的大戰上陣。(Goal.com)

山狗出番黎

一撚樣 唔係覺得會入到波下嘛

同時間「教授」表示一切順利的話,王牌阿歷斯山齊士可望在今周康復,於下周末對利物浦的大戰上陣。(http://Goal.com)

山狗出番黎

出山狗又比人屌佢拖波架啦
拿拿臨輸多幾場買返幾個二線兵頂山狗啦

同時間「教授」表示一切順利的話,王牌阿歷斯山齊士可望在今周康復,於下周末對利物浦的大戰上陣。(http://Goal.com)

山狗出番黎

出山狗又比人屌佢拖波架啦
拿拿臨輸多幾場買返幾個二線兵頂山狗啦

只要下場比猁8-2就可以迫爺爺反省下
拿卡錫 first touch 控離身
英超無空位俾你修正架
尋晚嗰場要屌都有排先到奧燒啦
比比鳥同黑b嘥幾多機會

仲有球證仆街死
基佬出黎有段好左 但都入唔到波
對利狗針對性戰術
mark死沙卡就過唔到中場
琴日控球77%
自03-04年最高既一場聯賽

用法國雙鋒啦
英撚個腦
琴日控球77%

又要打J
琴日控球77%

又要打J

準備不敗
放個波比對面攻仲好啦

雲加唔敢啦 又無coq中堅又用替工
不過出大細梅可能佢驚俾人屈速爆到仆街
其實雲加個陣係搏前場㩒住嚟打 可惜黑b浪費咗唔少機會 同埋兩翼無腦

用法國雙鋒啦
英撚個腦

到後段換咗基佬入嚟拿卡先叫有多啲波踢
一早就唔應該出黑b

用法國雙鋒啦
英撚個腦

到後段換咗基佬入嚟拿卡先叫有多啲波踢
一早就唔應該出黑b

黑b作用不嬲係同人chur盡d體力
屌你老母雲加當佢技術型玩足全場
後防真係好垃圾
k6 m4老
m20水貨
M18 LCB 幾好
你唔係諗住拎住 Chambers holding 衝冠呀嘛
6個中堅,個個軟弱格,搵個硬橋硬馬嘅無,搵個世界級嘅無
緊係場場失波啦
後防真係好垃圾
k6 m4老
m20水貨
M18 LCB 幾好
你唔係諗住拎住 Chambers holding 衝冠呀嘛

沙卡下下中後場自爆
有全盛大簡都守唔到啦
失果一球有冇手足可以教下要點先守到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞