【FuckingDisgrace】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCIX

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實,買咩人都冇用,因為上上下下都係垃圾

又俾弱智表弟拎左ac黎用
奧燒 今個夏季 冇球隊傳想要 就知咩事啦
打利應該輸緊
打利應該輸緊

輸完買人救火又無所謂
達斯那
雲迪積
想奧燒有作用
你可以前面買3個bale c朗級數既
但需要起碼3億-4億
咁點解唔直接換走奧燒呢個位

[img]https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20914719_1282564691854025_3512626845371670350_n.jpg?oh=5a5b112ff03a32c3079e0840f21c426f&oe=5A3787AF[img]

阿仙奴承受不起這種球員表現

謝拉特講得好中point

我地咁既中場線仲要少個攻中幫手纏住人地真係唔得掂
同奧燒 b24呢d應該要做下後備啦 同上季死出2禾b有咩分別

其實奧燒個位好尷尬 好多人都睇得出佢帶唔起一隊波 但如果買左一線攻中番黎而且打起左 咁唔通要個頭牌 全隊最高薪既打後備?

冇如果 阿狗根本唔會買到取代奧燒級別既攻中

問題係呢d純傳波勁既攻中好難用
要買哂皇馬d前鋒先岩到佢

係 奧燒既能力係傳波有95 射波50 寧願要個平衡少少 唔洗傳波咁精 傳波射波有80既

[img]https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20914719_1282564691854025_3512626845371670350_n.jpg?oh=5a5b112ff03a32c3079e0840f21c426f&oe=5A3787AF[img]

同奧燒 b24呢d應該要做下後備啦 同上季死出2禾b有咩分別

其實奧燒個位好尷尬 好多人都睇得出佢帶唔起一隊波 但如果買左一線攻中番黎而且打起左 咁唔通要個頭牌 全隊最高薪既打後備?

係 奧燒既能力係傳波有95 射波50 寧願要個平衡少少 唔洗傳波咁精 傳波射波有80既

迪斯拿
打利應該輸緊

輸完買人救火又無所謂
達斯那
雲迪積

餓到傻左
打利應該輸緊

上年阿記作客big6係咪幾乎全敗?定有1 2分 作客big6呢5場加埋琴日果3分 又可以提早宣佈爭前4

奧燒就係個增幅器 周圍隊友勁就會提升 琴日個個㚒埋一舊 一對wb鳩射
嬲到而家

有冇食野牙 希望無手足餓死

決定絕食到買到人為止

唔好做傻事

有無手足跟

禾跟

打利應該輸緊

打利就算啦
除非我地自動降級去中下游 咁就會贏到

奧燒就係個增幅器 周圍隊友勁就會提升 琴日個個㚒埋一舊 一對wb鳩射

比爾連係西班牙球員黎講
d技術真係 d俾波
後防真係好垃圾
k6 m4老
m20水貨
M18 LCB 幾好
你唔係諗住拎住 Chambers holding 衝冠呀嘛

沙卡下下中後場自爆
有全盛大簡都守唔到啦

呢個真呀
下下中後場送個波比對手
玩野咩

上場冇啦啦助攻俾左下
一個世界級傳中後防點都封唔到
守唔守到波都好睇防中

Xhaka最大問題係無一線組織型防中果種冷靜 穩定性 好似Kroos咁 雖然有d人會話佢成日傳d穩陣波 但一隊波有個咁既人已經run得順好多 Xhaka其實做得唔差 但無Xabi Kroos比人果種放心既感覺 一時又驚佢拎紅牌 一時又驚會自爆

arteta夠冷靜穩定
個陣比人話神丹2世添

阿迪達嗰時對中下遊嘅對手冇而家逼得咁緊,
而佢明知對閘位帶唔到波上去都照樣橫傳足幾季,
我真係睇唔出佢邊忽冷靜wo
打利應該輸緊

打利就算啦

E家利第4 我地第11 唔係中下游係乜
打利應該輸緊

打利就算啦

E家利第4 我地第11 唔係中下游係乜

雲加機關算盡
琴晚場波睇見隻張百倫就好笑 80幾分鐘中場猜緊 條友空哂係右邊企左響到
最後一擊都仲係企響果個位 人地解圍彈左個波係佢面前就企係到交個波俾越緊位嘅隊友

體力唔夠打翼衛(其實佢打翼位都有體力不足嘅問題), 球商更加唔使講,
結論係佢冇資格拎150K
琴日B24 幾shape..

佢同黑b都幾shape 不過係柒果方面

佢同黑b都幾shape 不過係柒果方面

認真,好過100分

比爾連係西班牙球員黎講
d技術真係 d俾波

阿狗啲訓練係咁上下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞