[We are BLACK and BACK 🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[159]

1001 回覆
12 Like 50 Dislike
我願意用LIN踢正選一季黎換取同張寶兒扑野10分鐘

支持
咪屈啦屌....
我肥7毒 比人屌打就有🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
從來都唔屌外人 我地踢得好和諧
B清米8又靚仔有型 踢波又入左幾球
Yuri做防守真係堅屈
簡直唔會輸

唉好想見撚羊真人

痴線...毒撚有咩好見

想係球場上比你屌打

比人屌打就有
我勁廢

又扮毒又扮廢
撚羊好可恥

男神

支持

不過3分鐘夠你用啦

支持

不過3分鐘夠你用啦

支持

摩佬真係
成日都唔比機會lin證明自己
呀記post講緊曼年係咪班霸
呀記post講緊曼年係咪班霸

事實費SIR退休之後已經唔係
咪屈啦屌....
我肥7毒 比人屌打就有🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
從來都唔屌外人 我地踢得好和諧
B清米8又靚仔有型 踢波又入左幾球
Yuri做防守真係堅屈
簡直唔會輸

唉好想見撚羊真人

痴線...毒撚有咩好見

想係球場上比你屌打

比人屌打就有
我勁廢

又扮毒又扮廢
撚羊好可恥

禾真毒喎....
同埋唔勁 比隊友係咁屌

咪扮啦最區男神
“The thing I want to happen is for the team to be losing,” said the Portuguese after beating Swansea on Saturday. “So I can see the way we react emotionally.”

睇得多足球小將定閃電11人牙
“The thing I want to happen is for the team to be losing,” said the Portuguese after beating Swansea on Saturday. “So I can see the way we react emotionally.”

佢搞乜
係咪想學哥狗?

又講呢D
張寶兒真係好撚正

呢d大大份既女扑野個時一定好有佂服感

又講呢D

今日先諗駛唔駛推定哥狗個po
張寶兒真係好撚正

有無圖睇下
有矛手足睇緊卡數
有矛手足睇緊卡數

張寶兒真係好撚正

有無圖睇下

啱啱search過佢好似麻麻渣播
張寶兒真係好撚正

有無圖睇下

一般水準囉
屌你老母踩過 D 眼都盲
張寶兒真係好撚正

有無圖睇下

認錯人 以為講Tiffany 呢個正好多喎
張寶兒真係好撚正

有無圖睇下

D清中意依味?
張寶兒真係好撚正

有無圖睇下

D清中意依味?

不如係度擺番一兩張圖方便討論?
摩狗係咪話要簽4個?
張寶兒真係好撚正

有無圖睇下

D清中意依味?

好鍾意屌高妹
雖然未屌過女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞