[We are BLACK and BACK 🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[159]

1001 回覆
12 Like 50 Dislike

曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區FAQ!

想知去Old Trafford朝聖,係邊度買波飛最平最有保證﹖

想知係Old Trafford睇波,坐邊個看台最爽﹖

想知去Carrington訓練基地度等班球員攞簽名同合照應該點做﹖

想知新球季係邊度買波衫最平、印字最好﹖

想知點寄信去曼聯官方問佢攞球星相同簽名﹖

同埋想知一啲遊覽曼徹斯特市小Tips﹖

詳情請click入https://goo.gl/wLBkmb。另歡迎各位有興趣留啲心得分享比巴打們嘅巴打,係以上嘅link度留下備註,小弟會幫手加落篇文度(記得加番自己個會員名,方便credit你!)。大家亦可以係曼po度留言,我見到嘅話亦會加番落個google doc度。如果1001開po嘅巴打覺得啱洗,歡迎將啲FAQ或者呢一段文字放係第二個comment度,方便大家查閱。覺得冇需要嘅請ignore。特別感謝【Berbatov】、【黑白灰......】、【特西】、【活華特】、【SNOOZE】、【朗隊】以及【曼聯聯盟2】之巴打提供心得。

死獌狗上
新post又lm
新po留名
邊條仆街上個po比負皮
今場motm係邊個
Lm 秒速堆爆
祝願曼區巴打 早日康復
🙏🏽🙏🏽🙏🏽
今場motm係邊個

應該係妹妹

射波

補習社星期日都開😨

DSE雞星期日都要補習架

成日以為你個間係小學補習添

錯唔撚晒 有好多都未發育成個小學雞咁

有冇女
比d圖黎see下

U戀童癖

吾系 佢補中學生牙
邊條仆街上個po比負皮

肯定係爵xxxx
伯母獵人早日康復
今場motm係邊個

應該係妹妹

mk 雖然我心目中係jones
邊條仆街上個po比負皮

肯定係爵xxxx

無得比佢bin c 好唔開心
J仔
邊條仆街上個po比負皮

肯定係爵xxxx

咁都入佢數
邊條仆街上個po比負皮

肯定係爵xxxx

無證無據 唔好亂屈喎
邊條仆街上個po比負皮

肯定係爵xxxx

無得比佢bin c 好唔開心

個個逼走左一個高汁會員
今場motm係邊個

應該係妹妹

拜利都有機 一球 防守又好
今場motm係邊個

應該係妹妹

mk 雖然我心目中係jones

比曼聯fb page fake左
玩fantasy 拜利12分,mk選左做隊長18分,ddg 6分呢三個都拎36
Niggester is black
玩fantasy 拜利12分,mk選左做隊長18分,ddg 6分呢三個都拎36

出左lkk小豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞