[We are BLACK and BACK 🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[159]

1001 回覆
12 Like 50 Dislike
有冇人覺得尋日爆炸頭出黎踢得幾好

立竿見影 即刻斷晒對面高空波

但有下面對面交失,如果佢腳下功夫好d真係丁出血
唔傷既宗師bb真係好撚勁
唔傷既宗師bb真係好撚勁

佢好話細緊多多聲,係衰在多傷病

希望佢唔好走 好駛好用

話時話 今年好似得朗隊同伊巴走 未賣過人

我諗九月前 應該會有人要賣

出得佢預左佢幫唔到地面嫁啦
琴日佢同HEHE落黎 阿妹頂到好前 個下先真係解放左阿妹任佢玩

希望佢唔好走 好駛好用

未必要賣人

希望佢唔好走 好駛好用

J仔呢

琴日佢同HEHE落黎 阿妹頂到好前 個下先真係解放左阿妹任佢玩

琴日上半場玩到馬迪同普巴係後面
左右閘上哂去
馬體會肯咁樣大手買dc, 應該都係有筆收入, 基沙文🤤🤤🤤🤤🤤

希望佢唔好走 好駛好用

J仔呢

🤙🏻🤙🏻都走左

琴日上半場玩到馬迪同普巴係後面
左右閘上哂去

馬迪b 仔 妹 鍾 真係硬到仆街

希望佢唔好走 好駛好用

J仔呢

🤙🏻🤙🏻都走左

有LIN呢個前輩係到 都唔明點解佢唔肯等
簽派利是未

希望佢唔好走 好駛好用

J仔呢

你唔講都唔記得有呢個人
好想買張伯倫 可閘可翼出到波落到底

識貨呀清 我覺得遲早勁過羊

買唔起啦 邊夠軌搶

得罪問句
邊方面唔夠佢搶

唔夠佢癲 轟缺人 要買就要比得貴
佢地抬完價木仔仲去買就真係反木
下場俾馬踢正選啦好嘛
呢2場真係交哂功課

下場人地右翼係馬列斯
摩佬應該照用拉b
求神拜佛出返大米
盲實比人撚死

馬列斯回晒塘咁制
D波去佢度斷8成

李城場波佢啱啱先比完助攻

比起拎冠個季
得返5成實力

完埋轉會窗肯定冇得去羅馬就8成架喇

佢hea踢先咁姐 交哂 transfer request 仲肯落場算係咁

希望佢唔好走 好駛好用

J仔呢

你唔講都唔記得有呢個人

當期屌打哂所有u21,佢浪費左自己
呢一個隊內個chemistry咁好,仲有大把人坐緊板,我諗摩佬唔會簽第4個

睇尋晚始終爭個人落底
其實張伯倫 頂華西有無計

不嬲都係咁講
昨天馬迪表現點
呢一個隊內個chemistry咁好,仲有大把人坐緊板,我諗摩佬唔會簽第4個

睇尋晚始終爭個人落底

打順境波防反咪好
陣地主攻嘔哂血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞