[We are BLACK and BACK 🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[159]

1001 回覆
12 Like 50 Dislike
基沙文係西甲展現魔性
睇左妹妹ig
點解啲nigga咁撚好笑
拜利 嘰嘰嘰 我笑左好耐
基沙文攬住你自己同班垃圾降班啦

人地唔嚟就咒人降班

好生面口wor

佢申請早退了

黎曼咪唔洗停賽

佢申請早退了

黎曼咪唔洗停賽

我地有isco 不了
馬體打少個追兩粒
馬體打少個追兩粒

連佢地都識變陣打3後衛
左閘hernandez可以打埋中堅
抽起右閘 saul拉後少少變rwb
屌你個老母又係你開埋d on9 post
馬體打少個追兩粒

睇到電話佬紅就訓

遲左喎管家
出咗邊個motm未
馬體打少個追兩粒

睇到電話佬紅就訓

電話佬做咩秒兩黃一紅
馬體打少個追兩粒

睇到電話佬紅就訓

電話佬做咩秒兩黃一紅

心急想過黎食黑腸
馬體打少個追兩粒

連佢地都識變陣打3後衛

三後衛都係曬鳩氣
阿狗踢到妹下妹下咁

每隊波應該有自己風格同踢法 點解而家隊隊都抄車狗打三後衛
老實唔係針對 Lin
但依兩場既正選&後備陣容黎講
如果用能量王頂左 Lin 個位
戰術調動上會大好多

Lin 只會打LW/ LWB/ 前場自由人
LW 有馬仔&福仔
LWB 就算吧啦佢
前場自由人有 普巴/MK & Mata

而能量王可以 sub 防中/中中 & 翼位
調動上真係好好多
馬體打少個追兩粒

連佢地都識變陣打3後衛

三後衛都係曬鳩氣
阿狗踢到妹下妹下咁

三後係v92先架喎..
rashford我又唔覺太差,邊線引人包夾再回比中間既時機都做得到,防中得到空檔要人撲繼而禁區空位
rashford我又唔覺太差,邊線引人包夾再回比中間既時機都做得到,防中得到空檔要人撲繼而禁區空位

佢係踢上腦姐 有得交唔交 係要自己去
馬體打少個追兩粒

連佢地都識變陣打3後衛

三後衛都係曬鳩氣
阿狗踢到妹下妹下咁

三後係v92先架喎..

干地上季發揮到3-4-3先開始多人抄
尋水晶宮 阿狗 踢三後衛 全部妹下妹下

V92 踢到咁柒 有撚人理佢咩
來到今日,說干地是現今球壇最懂得使用三後衛陣式的領隊也不為過,不論在祖雲達斯,抑或意大利國家隊,甚至在不太歡迎三後衛的英超,都能夠取得不同程度上的成功。

三位中堅面對對手的進攻方向則更加廣闊,傳統英式中堅在這個情況下的表現可謂慘不忍睹,例子如李城對車路士的摩根及侯夫,或是韋斯咸對車路士的泰利

好心真係唔好隊隊係度抄,真係唔會隊隊都適合踢三後衛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞