[We are BLACK and BACK 🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[159]

1001 回覆
12 Like 50 Dislike
昨天馬迪表現點

世界級
今晚熱轟會唔會踢到打架
利記狗區個名笑4

有冇link/圖 有啲痴撚線嘅我可能block咗 睇唔到
今晚熱轟會唔會踢到打架

拳王
其實張伯倫 頂華西有無計

咪搞
無乜腦
利記狗區個名笑4

最後通牒:乞衣巴狗死撚開
其實琴日未入波前都唔算好差,如果福仔唔咁獨嘅話都應該有波入⋯
其實琴日未入波前都唔算好差,如果福仔唔咁獨嘅話都應該有波入⋯

我都覺得下場要比馬仔同hehe打返正選
下場劇本:馬仔正選無表現,福仔換入大爆發 你兩條友就咁樣loop到完季啦
應該守唔到
仲有成15分鐘

應該守唔到
仲有成15分鐘

銀河唯一肯定反CUP

有無反到
馬列斯有義氣留隊宜家咁慘走唔到

幾欣賞佢
同球會和平咁提出想轉會
到最後唔岩價走唔到都算肯盡力踢 由友誼賽到英超

我都覺得下場要比馬仔同hehe打返正選

咪亂講野
又比人屌嫁喇
Jose: "Of course, this time last season we had six points from our first two games and we finished sixth. This start means nothing." #MUFC
Jose: "Of course, this time last season we had six points from our first two games and we finished sixth. This start means nothing." #MUFC

摩佬心水清

去到1/2月 仲係排前三先好諗爭冠

摩佬心水清

摩佬有經驗架啦
大聲d!
大聲d!

利記狗區個名笑4

最後通牒:乞衣巴狗死撚開

我係班主實出statament話佢侮辱性報價
可惜fsg應該怕得失班客仔

笑死人咩 隻古天樂值幾錢啊

摩佬心水清

摩佬有經驗架啦

尋日80分鐘前都差啲比人追和
有冇人覺得尋日爆炸頭出黎踢得幾好

立竿見影 即刻斷晒對面高空波

但有下面對面交失,如果佢腳下功夫好d真係丁出血

出得佢預左佢幫唔到地面嫁啦
琴日佢同HEHE落黎 阿妹頂到好前 個下先真係解放左阿妹任佢玩

琴日上半場玩到馬迪同普巴係後面
左右閘上哂去

左右閘做唔到攻勢
盲死左腳 比人閘住左腳就交唔到波
又冇速度
華西要拖一拖先比波 決定好慢
可能因為年紀大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞