[We are BLACK and BACK 🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[159]

1001 回覆
12 Like 50 Dislike

型到

型到

幾時做嫁?4;0果陣?
下場用mk打右
中間馬迪 普巴 hehe
會唔會好d

兩場4:0要再好啲?

下場用mk打右
會唔會好d

炒唔到5球唔算大炒
Btw我半場個陣都唔覺得會入多三粒
有冇人好驚hehe見冇左個主力位置唔續約

琴晚咪有個囉
米高卡膠潛左水

唔明擔心有咩問題
唔擔心又有咩值得自豪
原來前日
摩佬講明佢滿意陣中attacker

而家要買剩係想要多個wingback
可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

Perlisic係咪佢口中既wingback
can denfend
定係右邊要aurier
下場用mk打右
會唔會好d

應該會去到分失
先變陣
下場最多福馬互換

下場對李城應該轉陣, 今季李城fit 返攻力幾強, 應該唔會再出馬達mk改出hehe

今年李城真係幾對辦
第一場唔係住烏應該頂得住

原來前日

可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

can denfend
定係右邊要aurier

但佢好似話除非有球員傷左,如果唔係唔會再買人
原來前日

可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

can denfend
定係右邊要aurier

Why not both
同一個位置有條List

但佢講明係三後衛做Wingback既人
即係唔係必然正選
唔好買等梳同撚羊出黎啦
古天奴睇黎今年走唔到
但無心踢+永遠唔續約都J死我
有冇人好驚hehe見冇左個主力位置唔續約

我真係有擔心 希望快續
原來前日

可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

can denfend
定係右邊要aurier

同一個位置有條List

即係唔係必然正選
唔好買等梳同撚羊出黎啦

佢見馬仔咁勁已經轉左口風啦,之前一直話想要第四個球員,係一個食哂一條邊路既攻擊手,明顯係講緊派利是
呢排已經係咁讚馬仔,話期望佢會有好大既進步
古天奴睇黎今年走唔到

其實一億已經要放啦,都唔知利記係到磨咩
原來前日

可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

can denfend
定係右邊要aurier

同一個位置有條List

即係唔係必然正選
唔好買等梳同撚羊出黎啦

佢見馬仔咁勁已經轉左口風啦,之前一直話想要第四個球員,係一個食哂一條邊路既攻擊手,明顯係講緊派利是

如果福馬繼續咁成長落去我都唔想見到電話佬
古天奴睇黎今年走唔到

比球迷屌死
下年先放就好來好去
不過實跌價
原來前日

可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

can denfend
定係右邊要aurier

同一個位置有條List

即係唔係必然正選
唔好買等梳同撚羊出黎啦

如果福馬繼續咁成長落去我都唔想見到電話佬

電話佬打馬達個位可以衝歐冠
原來前日

可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

can denfend
定係右邊要aurier

同一個位置有條List

即係唔係必然正選
唔好買等梳同撚羊出黎啦

所以咪話想要多隻wingback
問題係
佢係咪一早視Perlisic 為wingback先
其實似

但perlisic 除左打國家隊好似好少踢左翼衛
古天奴睇黎今年走唔到

比球迷屌死
下年先放就好來好去
不過實跌價

利迷都屌左十幾年啦

班乞衣垃圾痢睇到古天樂咁高😏
真心渠
下場用mk打右
會唔會好d

琴日中段有d老鼠拉龜
有d似上季d波
原來前日

可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

can denfend
定係右邊要aurier

同一個位置有條List

即係唔係必然正選
唔好買等梳同撚羊出黎啦

所以咪話想要多隻wingback
問題係
佢係咪一早視Perlisic 為wingback先
其實似

但perlisic 除左打國家隊好似好少踢左翼衛

根據fm既經驗,我覺得workrate高同肯回防既翼,都係踢到翼衛
下場用mk打右
會唔會好d

琴日中段有d老鼠拉龜
有d似上季d波

yes 不過今年破大巴可以靠高空死波轟炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞