[We are BLACK and BACK 🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[159]

1001 回覆
12 Like 50 Dislike
有冇人好驚hehe見冇左個主力位置唔續約

琴晚咪有個囉
米高卡膠潛左水

唔明擔心有咩問題
唔擔心又有咩值得自豪

唔係自豪
只係覺得頭兩場唔出唔使咁擔心姐
講到唔出就唔續約咁
原來前日
摩佬講明佢滿意陣中attacker

而家要買剩係想要多個wingback
可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

Perlisic係咪佢口中既wingback
can denfend
定係右邊要aurier

Why not both
同一個位置有條List

但佢講明係三後衛做Wingback既人
即係唔係必然正選
唔好買等梳同撚羊出黎啦

佢見馬仔咁勁已經轉左口風啦,之前一直話想要第四個球員,係一個食哂一條邊路既攻擊手,明顯係講緊派利是
呢排已經係咁讚馬仔,話期望佢會有好大既進步

所以咪話想要多隻wingback
問題係
佢係咪一早視Perlisic 為wingback先
其實似

但perlisic 除左打國家隊好似好少踢左翼衛

根據fm既經驗,我覺得workrate高同肯回防既翼,都係踢到翼衛

但好易包offside
仲有45度斬去中堅同wingback之間盲眼位

班乞衣垃圾痢睇到古天樂咁高😏
真心渠

古天奴頂盡一線尾,同蘇咬尼馬果d一個救全家邊有得比
原來前日
摩佬講明佢滿意陣中attacker

而家要買剩係想要多個wingback
可閘可翼
問題係佢想要左邊定右邊

Perlisic係咪佢口中既wingback
can denfend
定係右邊要aurier

Why not both
同一個位置有條List

但佢講明係三後衛做Wingback既人
即係唔係必然正選
唔好買等梳同撚羊出黎啦

佢見馬仔咁勁已經轉左口風啦,之前一直話想要第四個球員,係一個食哂一條邊路既攻擊手,明顯係講緊派利是
呢排已經係咁讚馬仔,話期望佢會有好大既進步

所以咪話想要多隻wingback
問題係
佢係咪一早視Perlisic 為wingback先
其實似

但perlisic 除左打國家隊好似好少踢左翼衛

根據fm既經驗,我覺得workrate高同肯回防既翼,都係踢到翼衛

再加老豆要求既全民防守意識
其實上年開始 到今年加埋馬迪 見到老豆防守真係好撚勁針插都唔入

真心渠

人地痢當佢係isco level架

真心渠

但古有樣勁
打親大戰都打高一班波
大賽球員

真心渠

係買都買文尼好鳩過

琴晚咪有個囉
米高卡膠潛左水

唔明擔心有咩問題
唔擔心又有咩值得自豪

唔係自豪
講到唔出就唔續約咁

不過睇得Hehe IG Story多真係有少少擔心
佢大部份都係家庭貼 可能會想成家搬返西班牙
不過佢真獌應該無事既
今季想有好成績
左右閘同右翼位都係令人擔心既位置

剩下成季應該都會對唔少大巴,
暫時進攻表現幫手拉開效果麻麻

另外對中堅一唔係最fit/最佳組合時
防守又執唔到咁多漏

真心渠

真心渠

但古有樣勁
打親大戰都打高一班波
大賽球員

同埋招遠射如果無針對性部署係守唔到

真心渠

猁係top10牙,古仔而家都成日救猁,去到疤分分鐘做新世3

琴晚咪有個囉
米高卡膠潛左水

唔明擔心有咩問題
唔擔心又有咩值得自豪

唔係自豪
講到唔出就唔續約咁

不過睇得Hehe IG Story多真係有少少擔心
佢大部份都係家庭貼 可能會想成家搬返西班牙
不過佢真獌應該無事既

咁點好過成日出去玩 有Mata bb同DDG 陪佢應該會留
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

琴晚其他有d負碌,上半場入唔到波既話,下半場可能真係咬唔入,同埋留意到普巴係曼聯入左第二球之後先至放鬆到落黎,如果都踢得咁緊張既話,會限制左佢既發揮
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

琴晚其他有d負碌,上半場入唔到波既話,下半場可能真係咬唔入,同埋留意到普巴係曼聯入左第二球之後先至放鬆到落黎,如果都踢得咁緊張既話,會限制左佢既發揮

我獌對雞湯不嬲有陰影既
以前輸開比對面
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

法國佢地次次入完第4球就放軟哂黎踢
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

牙希今日諗住入幾多球?
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

尊重對手,留有餘地
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

牙希今日諗住入幾多球?

入波對我黎講無咩趣
撚人先最開心
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

尊重對手,留有餘地

Yes
但成日都想睇佢地入5粒
blind 近兩場都做到野 表現唔差都要放

佢累曼聯既波又唔講
前季尾二個場對韋斯咸
一個累曼輸兩球搞到無R連踢
速度太慢打閘位都真係唔夠踢
都係等shaw成材好過
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

尊重對手,留有餘地

Yes
但成日都想睇佢地入5粒

Respect牙
對面係鏝猁就話姐
今季想有好成績

防守又執唔到咁多漏

牙希今日諗住入幾多球?

入波對我黎講無咩趣
撚人先最開心

正仆街黎
約人出黎撚人既
Ig集體hey0拜利
笑死
blind 近兩場都做到野 表現唔差都要放

佢累曼聯既波又唔講
前季尾二個場對韋斯咸
一個累曼輸兩球搞到無R連踢
速度太慢打閘位都真係唔夠踢
都係等shaw成材好過

Shaw 成材
踢到九十分鐘當佢win 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞