[We are BLACK and BACK 🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[159]

1001 回覆
12 Like 50 Dislike
呢一個隊內個chemistry咁好,仲有大把人坐緊板,我諗摩佬唔會簽第4個

馬仔: 我尋日出場一刻transfer window已經完左
有冇人覺得尋日爆炸頭出黎踢得幾好

立竿見影 即刻斷晒對面高空波

但有下面對面交失,如果佢腳下功夫好d真係丁出血

出得佢預左佢幫唔到地面嫁啦
琴日佢同HEHE落黎 阿妹頂到好前 個下先真係解放左阿妹任佢玩

琴日上半場玩到馬迪同普巴係後面
左右閘上哂去

左右閘做唔到攻勢
盲死左腳 比人閘住左腳就交唔到波
又冇速度
華西要拖一拖先比波 決定好慢
可能因為年紀大

琴日左右兩邊睇到嘔血

mata出波廢
福仔死扭

咁多高佬練下出波la唔該
下下等死球咩

其實Mata 20幾球助攻果季
好多死球斬波
點解而家做唔番

有冇人覺得mata回塘

同mk一樣 尋日打大巴五後衛冇位發揮到

出到波既妹又上頭硬要爆
渣古又冇aerial duel

Week

唔洗返工緊係訓耐啲
痴線 開季兩場得失球已經+8 會唔會lead到完季架

唔好燈

對史雲斯其實唔算贏得輕鬆喎 睇多幾場先啦 呢兩場對手都廢

起碼識入波

翼位問題要解決。福仔一打三死去on99

Blind 入攝時間好正。

屌你啦 同女出街依家先起身 點做野架

牙希又講女
draxler 32m 唔知曼聯搶唔搶呢

琴日佢同HEHE落黎 阿妹頂到好前 個下先真係解放左阿妹任佢玩

左右閘上哂去

左右閘做唔到攻勢
又冇速度
可能因為年紀大

琴日左右兩邊睇到嘔血

mata出波廢
福仔死扭

下下等死球咩

好多死球斬波
點解而家做唔番

有冇人覺得mata回塘

出到波既妹又上頭硬要爆

5後衛既時候
Mk都好西
係變返4後衛先正常返
尋晚䊨緊一比零但感覺守得住。唔似上季劇本會俾追平

對手一谷我地黑肉腸就爆發
lm
呢一個隊內個chemistry咁好,仲有大把人坐緊板,我諗摩佬唔會簽第4個

右wing back
Jose: "Of course, this time last season we had six points from our first two games and we finished sixth. This start means nothing." #MUFC

Jose: "Of course, this time last season we had six points from our first two games and we finished sixth. This start means nothing." #MUFC

大勝不驕 步步為營 歷盡鉛華 人生不在初相逢

大勝不驕 步步為營 歷盡鉛華 人生不在初相逢

心目中既新阿sir

左右閘上哂去

左右閘做唔到攻勢
又冇速度
可能因為年紀大

琴日左右兩邊睇到嘔血

mata出波廢
福仔死扭

下下等死球咩

好多死球斬波
點解而家做唔番

有冇人覺得mata回塘

出到波既妹又上頭硬要爆

5後衛既時候
Mk都好西
係變返4後衛先正常返

尋日球勁ban睇到哇一聲
draxler 32m 唔知曼聯搶唔搶呢

32m咁抵 買得過喎

牙希又講女

咩話題都可以比牙希提到女

牙希又講女

Yes 呢條友係曼區毒瘤

牙希又講女

係咪有咩5會...

右wing back

Aurier呢啲級數唔肯同你坐板掛

我地仲有杜安錫比

牙希又講女

係咪有咩5會...

強烈要求版主封牙希ip

牙希又講女

係咪有咩5會...

矛5會 梨系曼區3大毒瘤之一

右wing back

Aurier呢啲級數唔肯同你坐板掛

最重要依種搞屎棍
打起左又嘈要去鍠疤拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞