[準備解體] LA Clippers 討論區 (2)

866 回覆
3 Like 1 Dislike
咁樣76人=用harden+tucker 換
pg+Batum+Morris+Covington+KJ Martin
+5個picks
艇管理層叻仔
全部爛約不值一提 登2年tucker 1年易脫手

76個啲鋒線幾年前就好抽 依家又老又慢
Batum回家
見到Hartenstein簽到大約都鄧佢開心
個陣份中產唔留佢留黎比John Wall真係輸哂
賭輸咗
終於有黑人center
暫時我艇補強
In:
Derrick Jones JR. 3years/30m
Kevin Porter JR. 2years/老底 (player option)
Nic Batum 2years/9.6m
Kris Dunn 老底
Mo Bamba 老底

Out:
Paul George
Brandon Boston JR.
Xavier Moon
Kai Jones
睇下後續會trade 啲咩番嚟,太多guard
預計Westbrook, bones, powell, mann 4個走3個+ tucker
當初同塊trade 咪好 對面想要pg+wb
or 換勇 古明加+picks
依家乜柒都冇
湧唔肯出Kuminga
According to Kawakami, Andrew Wiggins, Chris Paul, Jonathan Kuminga, Moses Moody, and a first-round pick were among the Warriors’ potential outgoing trade chips that came up in discussions.
艇剩係要古+moody+picks 唔要cp3份爛約先唔成事
而家真係等Kawhi退休重建隊波,試咗五年,到而家PG都走埋,Kawhi 亦都冇可能打得返19年速龍嘅顛峰,今季連勝嗰段時間係最美好嘅回憶
吹風小橋黎 話老闆肯比機會犯錯球員岩佢
但應該要出mann換

到時變快艇監獄隊咁多有問題球員
搞咁耐原來想要Bridges
洛杉磯海盜船
咁小喬真心好過其他問題兒童既
其實真係幾fit
有體能、頂下PF位、射到下3分、識食餅
原來之前簽成堆on9 仔就係為咗小橋
如果換到小橋 隊波起碼夠後生
又唔洗交稅
又可以有一堆側翼比登哥撚
拎埋powell就真係下季無PO
走左Pg已經少左場均25分
唔睇好換到
小喬個表現起碼3千萬
艇個新仔好勁? 簽到同兒子差唔多
我估頂盡都係Shamet咁上下
艇啲draft眼光都係信唔過
近呢幾年draft 得最好已經係sga 同屆個Robinson 伏撚咗,加上lue 又唔識教+唔用新仔,幾有potential 都無用
gg 4號位仲係冇補人
仲要少左個all star輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞