[準備解體] LA Clippers 討論區 (2)

866 回覆
3 Like 1 Dislike
今次真係好危,對面當值勁fit,榮叔正常輸出,下場Kawhi仲係咁嘅話就提早準備星散
唉 kawhi帶傷出戰 拎唔到高分都仲有野賴
diu你pg 球球tough shot 仲要低效到冇朋友
想鋤樽 都比人block左3次 呢幾場
以為harden到playoff會雷 點知最廢係kawhi同pg
pg仲想要頂薪
下場如果kawhi仲係咁既態唔出好過
攻防輪換都比佢搞亂左 出coffey起碼腳步仲跟到
game 2 , 3輸 過度包夾 太多to 比對面角色輕鬆拎分
好似 game1咁 少D包夾 效果仲唔錯 game1對面雙星得分最高
跟住game 2,3 少左 但串聯到其他人
寧願比對面雙星 球球單打 都好過比角色球員easy basket
wb上頭就換啦 射咁多中距離
pg專心做好3d 你D單打咁低效就比登哥發牌啦
再係咁 準備放暑假
神應驗

trade 埋可愛唔該

但trade 可愛同pg 既value
應該遠低過當年okc trade 龜同pg
係時候改朝換代啦

下年有新主場 從頭黎過啦
佢龍當年都係不停load man 再加上季後賽都係傷住打
今年比當年老左四年 仲要season 出場數咁多
再傷knee 無得救
下年唔會trade住啦
新場起碼要有星 開幕下嘛
唔會trade可愛啦
下年新場
至少留隻巨星做代表啦
pG都完約
登carry足三場上場冇手感連買犯都出埋 剷入去比人block都繼續攻擊籃框 防守又比人點名 肥登真係盡哂力本身已經由76人嘅二當家疊埋心水做三當家 點知大當家就傷出 二當家完全冇諗住跳出嚟擔大旗

啞仔見到佢回防跑咁慢又成場頭耷耷咁 傷住都肯出場 真係屌佢唔落 但狀態咁差下場試下bench出發?

龜就冇㗎啦 上腦嗰陣就負作用本身都預咗佢係雙面刃 總之今場睇完就覺得冇哂希望係成隊嘅士氣問題 比人打到lob city咁 Gafford Lively瘋狂食餅 比對面打到沉哂 又調整唔到咁
有 可愛囉
下場又打凌晨3點半各位會唔會起身睇我地比人屠
睇埋啦
睇得1場得1場
還我Coffey哥
Harden/Powell/Westbrook同場
真係輕鬆比Luka屈size

仲有放幾步守Derrick Jones/Kleber/PJ又好
咪再成日over help去夾Luka 跟住放Kyrie射3
搵coffey同mann單防佢算啦
老閪都唔跳
等佢出手
Luka同油雞都係嗰d我手感到 你double team我都無用
由佢拎30+但唔好比role player打開缺口
Kawhi questionalbe for g4
其實作為老細真係好慘

佢連續四年拎住高薪,但playoff 都打唔完。。。

而家傷到咁出,仲衰過唔打。。。。

PG 其實都慘。。。差唔多年年睇佢養傷(除左上年)
真係 比人easy basket 瘋狂alley oops同三分
不敢面對1:3
不想面對kawhi又報銷
四星得登表現合格,唉
冇傷過膝既可愛會去到幾高
早幾年playoff 對爵 牛啲顏樽

得刺狗會否認
算吧啦 睇埋就算
第2場唔出Kawhi可能保返個主場仲好
不過依家講咩都無用
登子值得續 出最多 時間又最耐 仲carry埋
又起碼教育到Zubac似樣
Kawhi都續左點都要留
對佢最無言就係唔出聲
幾時傷 邊場傷 傷成點 一概不知
Lue好似次次都要幫佢頂罪咁
PG就留又貴 唔留白放又on9
先簽後換又唔知換咩返黎
希望下年有新主場好啲啦
老闆黎計Ballmer真係算係咁
harden賽前賽後都加練
pg game2之後仲搞佢個podcast
harden今次搭錯船
Playoff p 不如走啦 好撚weak
佢真係太唔穩
上場可愛已經無存在感
原來數據上PG仲撚差
掛住podcast 冇練波
另一個搞podcast既 playoff都冇得打
佢其實似 d.rose 咁, 不停傷。但佢好彩少少,係不停傷之前拎左兩冠,叫無遺憾......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞