[準備解體] LA Clippers 討論區 (2)

866 回覆
3 Like 1 Dislike
雙星企出黎未
龜真係
今場對面填左個底我地已經冇得打,出面射唔開,剷入去比人block 到傻,特別係龜,呢幾場啲命中率慘不忍睹
對面瘋狂縮底 我地又射唔起啞喺度起碼有中距止下血
睇個勢,大勢已去
好掛住佢啲無解中距離
唔敢睇下半場
啡哥都無手感
今場玩完成隊都冇態
plumlee幾時死
難得榮叔起唔到機自己打得咁差
都唔expect Harden PG場場爆
無左Kawhi真係…
我諗下場佢點都要焗住上場啦?至少都擺bench啦 佢防守交到貨已經好好多 要入到wide open 3同埋 進攻可以交比登女人

宜家出拋就冇防守 出龜就冇空間 出啡隨時兩樣都冇
豬巴抖就焗住出Plumlee 上到場嘅人太少 戰線拉長咗只會愈嚟愈難打
熄機
呢場未打都知輸
神一場鬼一場 定律不變
難得今個series Zubac場均奧拉祖雲
Harden除左今場都打得好
PG一般般但都叫爆過一場
差Kawhi就真係差Kawhi
有Kawhi把握力高好多啦 尤其係比人打run嗰陣佢可以止血 登想止血得返買犯 女人就基本上賭三分手感

登就算爆到幾場 佢一場中間都一定有啲時間隱咗形 點都唔夠體力爆足全場 我地仲要打少個主力 體力上都好大消耗
準備解體
我真係唔知留住可愛有咩希望 係佢fans 都絕望,仲好似連累埋harden wb pg 咁... 都曬左PG 3年

Harden打到咁
都係一輪
真係,我都係kawhi fan,但咁易傷真係好難搞…年輕越大就越易傷…前景只會越嚟越暗淡
解體未呀
PG呢幾年貢獻真係最大,希望佢退休前有冠。
佢仲續左約,變相快艇又食左份爛約

點輪休都無用,佢而家無任何結構性損傷,但可能一打就隨時又爆膝蓋

四年啦,都無話想佢一定要拎冠軍,但季後賽打下波都難打到咁

Wb 2年 PG 4年 harden 一年 我希望佢地三個走曬,唔好係快艇浪費時間,可愛自己有兩冠,係快艇打多1~2年可能都比人waive 埋...... 果啲咩有可愛就可以奪冠就算 佢如果trade 到去啲後生隊做下三佬,可以成日休息都有啲可能。
西書 哈登係mvp pg都係準MVP 其實三星都夠打小牛快艇究竟乜撚嘢事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞