[準備解體] LA Clippers 討論區 (2)

774 回覆
3 Like 1 Dislike
Kawhi下場出唔出到?
沙包都係比人當低配版
Sengun係破產版
Plumlee
基本上過到小牛就直入西決
排第4都有著數
好難講 鵝隨時贏雷 我地冇啞嘅話都係難打但如果我地入到西決 而第二輪塊比同狼/腸消耗完 甚至狼踢走埋塊 咁條線就真係好撚靚

不過東岸塞軍應該輕鬆入Finals
ching 贏左一場就咁快ff入決賽
陣間又係公海比人笑
大家太ff, 無可愛打小牛都仲係好難打

大家己經唔記得harden pg 係大起大落形
圍爐區gel下頭都得嘅 對面圍爐區都有傾點守Jokic喺公海就唔好啦 一陣實比人爆閘
艇迷應該唔會唔記得今日領先到差唔多30分大家都仲係驚到仆街Lue都驚 一追近少少就叫暫停
第三節開始已經有戰術比ki 同luka
特別係double pick for luka 3 試左兩次都入到三分波
係驚既
我地艇區已經好低調
一輸比公海抽乾
公海大部分都係湖迷勇迷啦 艇迷咁少數艇po算唔算推得最慢嘅圍爐po 我見小牛好似推得仲快過我地
但唔知點解場場大飛既賽事係公海都好高討論度
唔知係咪艇迷走哂出去講野
我覺得公海好多人係想睇大飛仆街同柒喎龜登同女人都唔少haters啦 就連啞都有班刺迷反佢
我都出左公海討論
但fans 應該係小眾
呢度有8成都係pg 迷 可愛迷 harden迷同wb迷
迷Mann
都唔錯
宜家嘅湖迷好多之前都係迷Kobe啦 係Kobe 退咗之後咪繼續撐湖

勇迷都係迷curry先 拎咗冠又喺勇打咗咁多年咪變勇迷

宜家嘅艇迷應該得之前撐Lob city嗰班 但Lob city同四星喺艇嘅時間都唔係真係好耐 Prime time又未必喺艇 又冇乜成績冇乜真艇迷係好正常 除非四星喺艇完到夢又keep住個班底打到retire 咁到時依度應該好多變哂艇迷
迷龜黨
KAWHI
我係wb 迷咋 由okc 睇到依家
無佢都唔想睇了
同好
pg
而家猢有堆係占迷
最反感呢堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞